САМО в Narod.bg: Калинки на ГЕРБ отиват на 10-дневна почивка в чужбина за вота! Екстрите: хотели 5 звезди, джипове под наем и 1200 лв. за харчене (ДОКУМЕНТИ)

1 3 867

Калинки на ГЕРБ от администрацията на няколко министерства и агенции се стягат за добре платена 10-дневна почивка покрай вота 2 в 1 на 14 ноември, на която ще трошат държавни пари уж като наблюдатели на изборния процес, разкри източник на Narod.bg с контакти в централата на мафиотската партия.

Върхът на гербаджийската наглост е, че паразитите на блага държавна службица първо се командироват от техните ведомства към Външно министерство, а след това МВнР ги командирова втори път към съответната държава с измислената дейност да са наблюдатели в изборния ден.

Така хрантутниците папкат двойни суми за благо ваканцуване в чужбина, платено от народа…

Първата командировка е като за България – 50 лева с нощувка, след това МВнР им цака още по 35 евро, т.е., още 70 лева. Така всеки лентяй от ГЕРБ получава по 120 лева за ден престой зад граница, като за целия срок на ноемврийската ваканция гербопитеците получават по 1200 лева на калпак.

Понеже на гербопитеците много им се ще да има втори тур на президентските избори с надеждата отявленият враг на Мутрата Румен Радев да загуби, отсега командировката е раздута до десет дни, за да обхване и евентуалното второ гласуване.

Реклама

Ваканцуващите на държавен гръб калинки на Бойко Борисов от години обслужват ГЕРБ на всички избори, призна източникът на Narod.bg и са все едни и същи муцуни.

За разлика от нормалните партийни наблюдатели, които зад граница са принудени да спят по в най-евтините хотели, че и по двама в стая, гербопитеците на Буци си запазват приоритетно 5-звездни хотели, наемат си скъпи рент-а-кар джипове и обикалят кръчмите с двойните командировки – всичко това платено от бюджета.

Специалните указания са красноречиви: „И да не си забравят банските”… Конкретното уточнение касае мързеливците, които се стягат за ваканция в Анталия, Турция.

Съветникът на Баце Ангел Чолаков бе изпратен в 12 без 5 като посланик в Турция

Тук вече схемата е задействана с писмо до валията на турския курортен град, изпратено от чистокръвната гербаджийска калинка посланик Ангел Чолаков.

Хитрецът бе назначане само месец преди шайката да падне от власт и е личен избор на Бойко Борисов. Защо ли? Чолаков е бивш съветник на премиера от СИК, доскоро оглавяваше посолството ни във Франция и за да не остане без благ пост, бе изпратен в съседна Турция в 12 без 5 – 13 март 2021 г., показа проверката на Narod.bg.

Важно уточнение е, че транспортът на крадливите калинки се плаща отделно – някои ползват личните си автомобили, други наемат скъпи джипове, защото са навикнали към лукса и не мога да се водят в малки коли, възмущава се информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.