Дни преди изборите: Кирил Петков източва кръвта на Слави Трифонов

3 5 266

Новият спасител на България Кирил Петков и неговия съратник Асен Василев са решили да вдигнат рейтинга на партията си със сензационни кадрови трансфери, това разкриват за вестник „Галерия“ хора от обкръжението на Харвардци.

Според социолози напоследък не се забелязва очакваното нарастване на влиянието на „Продължаваме промяната“. Това става заради перманентното разкриване на ред факти около канадското гражданство на Петков и неизпълнените многобройни обещания, като това например за 600-те чуждестранни инвеститори. Най-много майтапи и негативи новата формация отнесе заради обилно рекламираните германски автомобилостроители, които щяха да идват в България, а накрая се оказаха албанци.

 Привличането на рап певеца Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта за водач на листата в София, имаше своя ефект и точно в този момент анализаторите отчетоха раздвижване на пластовете покрай „Продължаваме промяната“. След това обаче отново около партията има затишие и никакво движение напред. Това е причината през последните дни Кирил Петков да изтъкне, че си говори с Мика Зайкова и да обяснява, че тя ходила да му помага в министерството, докато беше министър. И това беше направено публично, при положение че Слави Трифонов и особено заместникът му Тошко Йорданов открито демонстрират неприязънта си към човека, който иззе функциите и сериозна част от гласовете и на тяхната формация.

 Още по-дразнещо за опонентите си на предстоящите парламентарни избори, Петков дори препоръча на Трифонов да включи Мика Зайкова на ръководна позиция в партията, не само защото можела да даде ниво на компетентност, необходима на всички, но и защото е каналът, по който партиите да провеждат важните разговори. Петков между другото се оказва най-добрият ученик на Мика в сферата на комуникацията и според източници на вестник „Галерия“ възнамерява да я привлече в следващото правителство, ако то се формира около „Продължаваме промяната“.

Реклама

 Двамата с Асен Василев успешно ползват челния опит на Зайкова да не затварят врати пред никого, да избягва директна конфронтация и да търсят мостове.

 Трансферна цел на новата партия бил 74-годишния Иван Хиновски, който също е от хората на „Има такъв народ“ в Луковит. Енергийният спец с твърде спорна експертиза умее да се вре под кожата на силните на деня и това е вероятната причина да попадне в полезрението на харвардите, които иначе обясняваха как ще залагат на млади хора. Неотдавна Хиновски беше забелязан да гравитира около кръговете на Мая Манолова. Това даде храна за информации, че формацията „Изправи се, бг! Ние идваме“, която социолозите слагат под чертата, ще открадне съкровището Хиновски от Слави.

Автор: Николай Димитров

Източник: в. „Галерия“

3 Коментара
  1. Ime казва

    Народ.бг, доскоро ви четях с интерес, но с този смешен панически PR който се опитвате да правите на Радев и разните му измекари спуснати с парашут в България, да знаете че ставате малко смешни.

  2. Голям смях:-)))))) казва

    Ква кръв се източвала бе, БАБИКЯНЕ??!!Днес 27.10.2021г. за Кирчо изборите приключиха.:-)))))))))))))

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.