Бомба в Narod.bg: Проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ спипан с петима престъпници в софийско заведение

4 19 164

Депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов, който в момента е сред най-приближените до Бойко Борисов, е спипан днес в компанията на петима криминално проявени типове в софийско заведение, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от РЗИ.

По време на рутинна обиколка на инспектори от Районната здравна инспекция – София и полицаи за спазването на заповедта всеки посетител в търговски, административни или други обекти да притежава зелен сертификат, като се допуска само по 1 човек на 8 кв. м, проверяващите се натъкнали на преблюбопитна гледка – нежният професор от ГЕРБ, наречен от народа Коце Ботокса, си гукал тайнствено с петима човека, всички до един с криминални досиета.

Компаньоните на бившия шеф на „Александровска болница” имали в миналото си престъпления от почти целия спектър на Наказателния кодекс – участие в ОПГ, наркоразпространение, побоища и т.н., което е установено при детайлна проверка с ЕГН и три имена.

Реклама

Narod.bg пита Костадин Ангелов и неговия тартор Бойко Борисов каква работа има един депутат от бившата управляваща партия с разбойници?

Какви са били темите за разговор, дали не са уговаряли масово купуване на гласове, нелегален внос на любимия на Коце Ботокса хиалурон или пък търговия с органи, в каквато бяха уличени топ доктори, близки до ГЕРБ?

Очаквате продължение на темата за Костадин Ангелов и неговите приятели от подземния свят само в Narod.bg!

4 Коментара
 1. ВАРНА казва

  ДАНО СА МУ НАПЪЛНИЛИ ЛАКОМИЯ ГЪЗ СЪС СЕМЕ И ИЗКЪРТИЛИ СЛИВИЦИТЕ ОТ СВИРКИ ,АБЕ ТОЯ ГЪЗ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ У ВАРНАТА,НАЛИ УЖ ЩЕ Е КАНДИДАТ ОТ ВАРНА

 2. Нано казва

  Пиираст, пиираст !
  Бе облечен във власт , ну
  Па си остана долен пиираст

 3. Баси "бомбата" казва

  Такава „новина“ дори Бай Ганьо журналиста не може да измисли. Жалки журналя в жалко сайтче.

 4. […] Бомба в Narod.bg: Проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ спипан с пе… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.