ЛЮБОВНА АФЕРА в Narod.bg: Омъжената Невяна Митева любила Димитър Марашлиев – Марата, двамата се гушкали в офиса му, отпред пазел новобранец

7 25 399

Червената легенда Димитър Марашлиев – Марата (31 август 1947 г. – 12.07.2018 г.) любил майорката от ВВС Невяна Митева, която днес е кандидат за вицепрезидент, припомня Narod.bg.

Тогавашният ѝ съпруг – бизнесменът Красимир Стоянов Арнаудов, я гони до дупка, но аферата завършва с развод, пишат медиите през далечната 2001 г.

По време на любовните екшъни лявото крило на ЦСКА и националния тим Марата е треньор на детско-юношеската школа на „червените” и е „само” 23 години по-голям от любовницата си.

Полковник Невяна Михайлова Митева-Матеева, родена на 2 май 1970 г. в Добрич, кандидат за вицепрезидент на изборите на 14.11.2021 г., сегашна съпруга на генерал-майор Явор Матеев, командир на Специалните сили.

Във ВВС тогава я наричат „генерал Невянка”, назначена за „Главен психолог“ на авиацията.

Засуканата мадама тогава е само на 25, завршила ВИФ „Георги Димитров” и става треньорка в ЦСКА. За нещастие е уволнена от за несправяне с работата. Според съпруга си е аморална, психически неустойчива и податлива към охолен живот.

Съпругът ѝ Красимир Арнаудов също е кадър на ВИФ. След демокрацията започва бизнес, по-късна става управител на „Макс” ООД, която управлява четири пункта за химическо чистене.

Реклама

През август 1991 г. Невяна Митева като спортист на ЦСКА купува апартамент в софийския кв. „Дружба” – двустае, тухлен, с гараж. На следващата година сключва брак с Красимир Арнаудов, няколко месеца по-късно се ражда синът им.

Съпругът е на седмото небе, прави луксозен ремонт и всичко е като по мед и масло. След отпуска по майчинство Невяна се връща на работа в Централната армейска спортна школа, но столът ѝ се клати, затова Красимир дава два рушвета по $4000, за да ѝ спаси работата. Въпреки всичко след време е натирена с мотив неизпълнение на професионалните задължения.

В този момент и бизнесът на Красимир започна да потъва, а оттук страда и семейният стандарт.

В съседство с плувния басейн на ЦСКА, където е Митева, е футболният терен, където тренират „червените” – сборище на богати ветерани с много пари и малко проблеми, които не бягат от любовни авантюри.

Тук красавицата се засича с легендарния нападател Димитър Марашлиев – Марата. В началото той има благородни мотиви – да намери работа на плувкинята. Постепенно, обаче, нещата излизат от контрол и двамата ставата любовници.

Плъзват слухове и съпругът Красимир решава да говори с Марата – отива пред кабинета му, където новобранец препречва пътя му с думите: „Тихо, че шефът чука гаджето си”.

Аферата свършва своето – на 15 май 2000 г. Митева е назначена в поделение 26 790 на ВВС с чин капитан. Длъжността ѝ е старши помощник-началник в отделение „Възпитателна работа, информация и връзки с обществеността”. Зачислен ѝ е пистолет „Макаров”. Началник на поделението е Димитър Георгиев.

Резилът е голям, Невяна подава молба за развод, оставя сина си при родителите в Добрич и изхвърля мъжа си от апартамента, като не му позволява дори да си вземе вещите.

7 Коментара
 1. Редник казва

  Един работен ден в казармата на другарката полковник: h t t p s ://bit.ly/3jDkOwN

 2. куцата сийка казва

  добре отгледаната риба,има по два наръча натрошени корове под всяка мишница ,колко спирки са нужни за майор,питам за една позната

 3. Старобранец казва

  Така е в „спортния“ (по креватна гимнастика и плуване) Български Армейски Бардак: ген. Деса, полк. Невянка, … Каракачан, ген. БОКо, ген. Румбата, ген. Попето, ген. Кольо, (все ВВС-въздухари под партийно-агентурно налягане)…. са запълнили на 200% недокомплекта в бардак-казармата?!

 4. Старобранец казва

  Така е в „спортния“ (по креватна гимнастика и плуване) Български Армейски спец-Бардак: това ген. Деса, полк. Невянка, … Каракачан, ген. БОКо, ген. Румбата, ген. Попето, ген. Кольо, (все ВВС-въздухари под партийно-агентурно налягане)…. са запълнили на 200% недокомплекта в спец-бардак-казармата на партийния въздухар „ген.“ Явор Матката с петелкащите се крака?! Представям си какво ще е запълването в бъдещите истанбулски траверс-, xoмo-, чекист-, …. спец-въздухарски подразделения?! мАнгела Джандбаз с мъпета Контрера, Сидито и субСидера с нетърпение очакват да се сформират таиква казарми за да си отслужат войниклъка с вазелин от неприкосновенния армейски военновременен запас!

 5. Стария казва

  Какви личности се опитват да управляват. БЪЛГАРИЯ да не е бърдак.

 6. Елена Николай казва

  Защо търсите компромати, явно Ви е страх от тази жена!Грозно е!

 7. Ox, ax казва

  А тая дърта разпоретина в дупето дава ли??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.