На вниманието на Румен Спецов: Марешки крие данъци, 17 бензиностанции не отчитат нощния оборот пред НАП

2 3 733

Narod.bg сигнализира шефа на НАП Румен Спецов за финансови престъпления на аптекарския бос с петролни интереси Веселин Марешки.

Веселин Марешки притежава 17 бензиностанции в цялата страна

Наш източник от фирмата, която управлява неговите 17 бензиностанции в страната – „ВМ Петролеум” ООД, разкри, че по изрична заповед на бизнесмена-политик връзката на бензиностанциите със сървъра на НАП за подаване на отчети за оборотите в реално време се прекъсва в малките часове на нощта.

Според сведението между 00,00 и 5 часа призори 17-те бензиностанции на Марешки, макар и да работят, не отчитат никакви обороти, което автоматично пести милиони на лидера на „Воля” и нанася сериозни щети на хазната.

Реклама

В този смисъл не е учудващо, че във веригата на варненеца не може да се плати с банкова карта, а се приемат само плащания кеш – така следите на количествата продадено зад гърба на НАП гори остават мистерия.

В момента Марешки е кандидат за президент, издигнат от своята партия „Воля”.

Това е втори опит на милионера да влезе на „Дондуков” 2. На президентските избори през 2016 г. аптекарският бос бе издигнат от инициативен комитет, представляван от Пламен Трифонов Христов, заедно с кандидата за вицепрезидент Петър Живков Петров.

Двойката тогава получи 11,17% или подкрепата на 427 660 български граждани, което я постави четвърто място на първи тур.

2 Коментара
  1. Ники казва

    И в аптеките на Марешки не може да се плаща с кредитна или дебитна карта. Освен това има аптеки с по-добри цени.

  2. майната казва

    Всички избори се движат от пари.Печелят най много имащите ? Нямащите ? Да духат супата ! Идат избори лозунгът е – Продажници, продажнички от вси страни сплотете се ! Напред другари смело, ИТН !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.