Теч на документи в Narod.bg: ГЕРБ с опорки срещу Румен Радев и график за провокации! Таен план разкрива сценария на МАФИЯТА (Следва продължение)

1 6 433

Безпрецедентен теч на документи от централата на ГЕРБ, предадени в редакцията на Narod.bg от висш гербаджия, запознат отвътре с всичко случващо се в мафиотската партия!

Документите всъщност са опорките, които Бойко Борисов е спуснал до ключовите фигури в партията, които ще участват във всички печатни и електронни медии, а в тях са описани лъжите, с които гербопитеците трябва да се атакуват Румен Радев.

Опорките са събрани в общ документ от десетки страници, озаглавен „Хаосът на служебното правителство – какво трябваше и трябва да се направи?” и освен конкретни указания, съдържа и график кога точно да бъде лансирана поредната провокация.

Реклама

В серия публикации ще запознаем читателите на Narod.bg с детайлите от тайния план на Мутрата за мръсна война срещу Румен Радев с цел провал по пътя му към втори президентски мандат.

От титулната страница на гербаджийския сценарий научаваме коя е голямата болка на Бойко Борисов – големите инфраструктурни проекти, където глутницата извърши и най-големите кражби, осветлени от служебното правителство.

Планът на мафиотската партия за атаката анти-Радев ще бъде публикуван на части, за да може читателите да сравнят доколко гербаджиите, които тепърва ще плъзнат с платени публикации по телевизии, вестници и сайтове, спазват опорните теми за компроматната война със спирачката пред далаверите им за милиарди – Румен Радев.

Очаквате първата порция опорни точки от #Бойколийкс само в Narod.bg

1 Коментар
  1. майната казва

    АКО няма повдигнати обвинения и арести, ТО НА ХОД ЩЕ СА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ! Искаме правова или изобщо държава ! ?Трябва да се минава през съд ! Подредете ги пред прокуратурата на Гешев ! Създайте им работа, нека се чудят допустими ли са или не делата ?Сега какво, работят по това, кой е снимал телефончето на Гешефта.Това е въпрос от национално, международно и междугалактическо значение.Мизерен юрист мизерни дела !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.