„По-силни от хаоса”? Водачът на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски – разследван от КПКОНПИ за семейния октопод в Кнежа (вижте криминалните типове в листата)

2 8 372

Предизборният слоган на глутницата ГЕРБ за вота на 14 ноември е „По-силни от хаоса”. Вероятно гербопитеците имат предвид „По-силни от закона”, защото в листите на Баце в Плевен има разследван от КПКОНПИ за източването на бюджета на град Кнежа, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Печално известният водач на листата на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски е на мушката на комисията на близкия до Мутрата Сотир Цацаров за фамилния октопод, с който изсмуква финансите на Кнежа, за което първо Narod.bg алармира. Затова и очакваме с интерес дали под крилото на Цацаров октоподът на фамилията Лачовски няма случайно да се спихне до обикновена цаца?

Гербаджията, който вместо кандидат-депутат, трябва да е подсъдим, е спретнал следната схема:

брат му Илийчо Лачовски е кмет на Кнежа, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е прокурист), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Реклама

И още – уволнената за некадърност и нула свършена работа шефка на Българската агенция за инвестиции (БАИ) Десислава Трифонова, поставена на поста по времето на диктата на ГЕРБ, сега се ослушва за нова службица с хубава заплата и никаква работа, отново под крилото на гербопитеците.

Трифонова е известна като любовница на крадливия шеф на Държавен фонд „Земеделие” Васил Грудев, който я „командирова” за шефка на БАИ. След като през май служебният кабинет я напъди, Трифонова, прочула се с дънковото си яке за 2000 лева, се върна във фонда, но за кратко – излетя и оттам барабар с любовника си.

Трети случай – Петя Веселинова Митрашкова, общински съветник втори мандат от гражданската квота на ПП ГЕРБ в Червен бряг, титулувана педагог, в момента се пазари за директор на детска градина в Червен бряг.

Защото в ГЕРБ са „по-силни от хаоса” с безработицата, налазила некадърните им калинки след падането от власт на мутрата Бойко, завършва сигналът до Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.