ИЗМАМНИЦИ: Калинките на ГЕРБ лъснаха – 2/3 от добитъка, финансиран от ДФЗ, се оказа измислен

3 11 606

Калинките на ГЕРБ, набутани в Държавен фонд „Земеделие” по време на злощастния мандат на Десислава Танева, лъснаха с поредната измама, видя Narod.bg.

Проверяващи от Министерството на земеделието и Агенцията за безопасност на храните (БАБХ) в Софийска област установиха, че от фермите липсват 2/3 от животните, за които е кандидатствано за евросубсидии.

Така излиза, че парите, вместо да влязат в сектора на земеделието, опоскан до шушка от крадливите гербопитеци, са предвидени за нови мерцедеси и палати на бившите управляващи.

Криминалната новина съобщи Борис Михайлов – изпълнителен директор на Държавния фонд „Земеделие“.

„Тази проверка не е напълно завършена и поради тази причина ние няма да обявим в момента за къде става въпрос. 564 животни липсват, говеда, и 61 коня.

Реклама

Просто ние няма да ги платим, така че няма щета за европейския бюджет, както и за нашия и ако установим кой е виновникът, ще получи своето наказание и просто ще ги дадем на европейските прокурори.

Аз имам съмнение, че не е без хора от нашето ведомство. Ще си получат заслуженото, мога да бъда сигурен“.

Борис Михайлов призова гражданите да сигнализират за нередности.

Narod.bg припомня, че любовникът на Десислава Танева, която има афера въпреки двете си деца от кмета на Карлово – Симеон Караколев, също притежава виртуално стадо, но до момента незнайно защо не е проверен и наказан за далаверите.

Караколев го играе съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация, която ползва за параван за безобразията си под чадъра на своята уж тайна интимна партньорка.

3 Коментара
  1. Лустрация казва

    2/3 от добитъка се финансира от ДФЗ и отделно са станали партийци от БКП+Б3НС-ГЕРБ и са назначени за чиновници! Днес сградите на министерствата и общините са се превърнали в партийни свинеугоителни – над 800’000 свръх-угоени свинии и прасета!

  2. адвокат ЛЕНА БОРИСЛАВОВА (на Кирчо) казва

    Тъз по-грозна и от мене би

  3. Моето_име казва

    На Котел, а не на Карлово

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.