Само в Narod.bg: САЩ удрят за корупция Ахмед Доган, в „Магнитски 2” влизат и финансисти на ДПС?

2 34 792

Агентът на Москва в българската политика Ахмед Доган кацна на мушката на САЩ! Лидерът на ДПС, който от 1990 г. прокарва проруските интереси уж загрижен за правата и свободите на мюсюлманите в България, ще сътвори чутовен скандал, след като името му лъсне в обновения списък с корумпирани политици „Магнитски 2”, издаде пред Narod.bg източник от върховете на дипломацията.

Според наличната към момента информация Ахмед Доган ще бъде причислен към списъка със сенчести политици по няколко причини, сред които се откроява огромният финансов ресурс, излят през годините в неговите бизнес начинания от правителствата на Бойко Борисов.

Емблематичен пример са 400-те милиона лева, които шайката изсипа в руски фирми за удълбочаване на канала към пристанището до ТЕЦ „Варна”, собственост на почетния, всъщност реален, лидер на ДПС.

Реклама

Огромната сума изчете от държавния бюджет към руски консорциум с точно конкретна цел – да се улесни бизнесът на Доган в енергетиката, което не е убягнало на Щатите, обясни източникът на Narod.bg.

Втори повод САЩ да ударят Доган през пръстите е допускането на хора от „Магнистски” в листите на ДПС за изборите на 14 ноември, призна нашият източник.

Трета, но не последна по важност причина за вкарването на лидера на ДПС в позорния списък, са тъмни финансови сделки през контролирана от ДПС финансова институция.

Коя е банката и защо „Магнитски 2” стигна до финансистите на Доган – очаквайте само в Narod.bg.

2 Коментара
  1. aleks казва

    Пълна лудница! Това е истината!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.