Заговор в Narod.bg: На тайна среща БСП, ДБ и ИБГНИ се сплотиха в общ фронт срещу „Продължаваме промяната“

1 5 756

Политиката е изкуство на възможното, в този смисъл всичко е възможно… Уж борците срещу крадливата диктатура на ГЕРБ – т.нар. партии на протеста – „Изправи се, БГ! Ние идваме” на Мая Манолова, „Демократична България” на Христо Иванов и старите шмекери от БСП са се обединили срещу прохождащата партия на Кирил Петков и Асен Василев, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

На тайна среща, проведена в събота, пратеници на „протестърите” и социалистите са се договорили за общ фронт срещу „Продължаваме промяната”, която, очевидно, по някакъв начин бърка партийните сметки.

Информаторът на Narod.bg отказа да спомене мястото на срещата от опасение, че това може да го осветли като източник на осветлената завера.

„Борците” срещу ГЕРБ са се разбрали да започнат координирана атака срещу партията на бившите министри.

Реклама

„Само за сведение – в „Демократична България” са такива демократи, че имат специален черен PR отдел за водене на мръсна политика срещу „Продължаваме промяната”, ясен бе информаторът на Narod.bg.

Всичката тази мръсотия се случва на фона на новината отпреди месец – в края на септември, че пpeдcтaвитeли нa „Дeмoĸpaтичнa Бългapия“ и „Изпpaви ce БГ! Hиe идвaмe“ за пpизoвaват зa oбeдинeниe c нoвата партия нa Kиpил Πeтĸoв и Aceн Bacилeв.

Още при обяването на проекта си двaмaтa бивши миниcтpи изpaзиxa oптимизъм, чe в cлeдвaщия пapлaмeнт щe ce фopмиpa дocтaтъчнo гoлямo мнoзинcтвo зa пpoмянa, пoчтeнocт и бopбa c ĸopyпциятa.

Петков-Василев нe ce aнгaжиpaxa тoчнo c ĸoи пapтии, нo пъĸ дaдoxa дa ce paзбepe, чe дори ГEPБ и ДΠC биха били част oт eднa бъдeщa ĸoaлиция, ако претърпят катарзис и признаят за зулумите, сторени при техните правителства.

Сега се оказа, че и партиите на протеста са срещу тях, завърши източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. майната казва

    Не пишете пет за четири ?! Идат избори и всеки е срещу всеки – за повече гласове ! След изборите ще се случва, това което ви се привижда – ОБЕДИНЕНИЕ. Кой с кого и как ще се разбере много скоро, нали ? А иначе, шкафчето е доста голямо и се е отваряло и затваряло, много пъти ?Отваря се и затваря и сега – я за статия , я за двусмислен и окепазяващ материал и тн.Да живеят вътрешните информатори .Те си нямат имена, така че хонорарите, могат и на един и същи адрес да се изпращат !?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.