Истински тулуп! Шкембето на Томислав Дончев бухна като козунак

1 4 153

Томислав Дончев се е ошишкал като истински тулуп. Вторият в ГЕРБ е пухнал шкембе като козунак, точно по тертипа, любим на тартора на хунтата Бойко Борисов, дочу Narod.bg.

Заместник-председателят на ГЕРБ бе изловен да си купува алкохола, когато лъсна очевадната истина за корема.

Преди дни габровецът разгледа внимателно асортимента на магазин за спиртни и безалкохолни напитки и накрая си взе от най-евтиното вино, видяха папараците на „Уикенд”.

Бившият вицепремиер беше облечен съвсем небрежно – с дънки и кожено яко. На главата пък си бе нахлузил шапка с козирка, за да не го разпознават случайните минувачи и да се „окъпе” в народната любов току преди изборите, пък и без охранителите от НСО до себе си.

Реклама

На гърба си 48-годишният гербопитек носеше раница, в която по-късно прибра бутилката с вино. Преди да купи алкохола, Дончев внимателно огледа предложенията, сравни цените и накрая избра българско вино среден клас. Не че няма възможност с доходите си да си купи по-хубаво, но все пак е габровец!

Впечатление на хората, които го срещаха, правеше отпуснатото шкембе, което Дончев е оформил. На моменти еърбегът изглежда като бухнал козунак, но за това Томислав си има оправдание – в кризисната 2021 година той има по-важни дела от това да следи килограмите си.

Вторият най-важен човек в ГЕРБ е зает с навлизащата в разгара си предизборната кампания на партията за предстоящия парламентарен и президентски вот, отделно от това се опитва да прокара идеята за смяната на Бойко Борисов, а той е един от хората с най-голям шанс за нов председател.

1 Коментар
  1. ИЛИЕВ казва

    много е гнусен тоя….един от най гадните ми е след тиквоча

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.