Narod.bg вика психиатрите! Бойко се мисли за „цар Борисов”

3 6 648

Бойко Борисов се нуждае от неотложна психиатрична помощ. Сикаджията и тартор на мафията ГЕРБ вече мисли за себе си като за „цар Борисов”, забеляза Narod.bg.

Симптомът на тежкото ментално увреждане лъсна преди минути от стената на Буци след негово посещение в Шипченския манастир: „Когато говорят, че съм раздавал пари от джипката, нека да обиколят и да видят направеното в църквите, манастирите, училищата.

Реклама

Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борисов е направено. В новото ни управление наш приоритет остава образованието, в това число и духовното, но прибавяме и здравеопазването”, изуми дори свикналите на дивотиите му гербопитеци.

И още от титана на мисълта:

„Казах на Ципов от ГЕРБ четиримата ни представители в ЦИК да подкрепят ДБ. Да не изкарват нас виновни. Нека си четат законите, то не може да четеш само „Винету”, допълни Мутрата от град Шипка, където откри предизборната кампания в Старозагорския МИР.

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Този ненормалник е за разстрел, не за затвора.

  2. Кака Милка казва

    По скоро е за въдворяване до живот, в луксозния затворен комплекс в “спа“- ризорта “Карлуково Рекриейшанъл Фасилитис“ !

  3. Републиканец казва

    До 1989 имахме цар Тато – правешкия м@нг@л Замфир Яшар (с БКП-псевдоним Тодор Живков – Янко h t t p ://bit.ly/3lmbxI4 )! През 1960те и 1970те цар Тато внесе по първо и второ направление цели катуни цигани h t t p ://bit.ly/3nlwaG2 , които са били криминално подгонени в Югославия, Румъния, Гърция, Турция, СССР, …. Така в България се появява катуна на цар Киро – роден в Югославия! България беше целенсочено циг@низирана (всичките ДС-патриотарстващи са побългарили се циг@ни по секретно Решение на политбюро на ЦК на БКП h t t p ://bit.ly/2kcpUBZ )! Цар Киро умря преди около година и сега е наследен от цар БОКо (от турското „БОК“ = екскремент, лaйнo!), минал обучението си като гавазин, копой и масажист и на Тато и на Симо кобурга! Цар БОКо е цар на циг@нcко-шопския мутро-милиционерски и наци-ченгесарски БКП-олигархичен-КЛАН на цар Тато, докато конкуренмтите им за власт са от БКП-олигархичения КЛАН на Луканов, Лилов, Георги Атанасов! Най-удачния девиз на промяната е : цар БОКо KAПУT!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.