ББ пратил любовницата Ванина в Париж на „Ролан Гарос”, силиконката пръснала €10 000 (отбор „Мата Хари“ побърква ГЕРБ + СНИМКИ)

0 6 439

Повехналият плейбой ББ изпратил една от своите любовни играчки – пиарката Ванина Колева, до Париж, за което Narod.bg вече разказа. Оказа се, че освен на тридневен шопинг за маркова чантичка за близо 10 000 лева, силиконката отскочила до френската столица и за спортна проява, която вълнува феновете по цял свят, гласи нов сигнал до сайта ни, изпратен от наш източник в централата на ГЕРБ.

Ванинчето е доволна – Шугър деди отпусна 10 000 евро за тридневен воаяж в Париж, съчетан с посещение на „Ролан Гарос“

Ето новите разкрития за палавия ББ и тунингованата му интимна забежка с претенции за пиар:

Информаторът ви за Ванина Колева е пропуснал малка подробност – че по време на екскурзията в Париж силиконовата секс играчка на ББ посети тенис турнира „Ролан Гарос”. Цената на билетите за вход и престой варира между €500 и €1500.

Реклама

Така разходката на Ванинчето до френската столица удари над €10 000, в сумата влиза и чантичката „Люи Вюитон” за 5 хиляди евро, директен транш от претъпканото с банкноти чекмедже на Буци.

Интересно е, че всички разкрития за поредната Мата Хари идват на фона на новината, че Севда ТВ ще бъде изместена като пиар №1 на ГЕРБ, защото смятала, че Тиквун трябва да се пенсионира и да даде път на младото поколение, вместо да стои на трона и да съсипва и без това пропадащата партия на мафията.

Ванинчето знае как да цоца кинти от Шугър деди, с което побърква останалите Мата Хари

В централата на ГЕРБ е истински панаир – размятат се погледи, вървят клюки и скандали между любовниците, а гербопитеците не знаят кампания ли да водят или да тушират напрежението в отбор „Мата Хари” на ББ, завършва сигналът до Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.