Мария Хюлю Касим (ова) – Моасе ханъм: „Няма по-проста, нечистоплътна и дрипава нация от българската!“

15 27 985

Мария Хюлю Касим. Да, това е истинското име на вицепрезидента на Лозан Панов. Касим(ова)-Моасе е туркиня, баща ѝ се казва Хюлю Касим с артистичен псевдоним Хиндо Касимов, а дядо ѝ… Мухарем Тахиров.

Женена е за френски евреин и гордо носи фамилното му име Моасе (Моше). Мрази българите и ненавижда всичко българско, чете ни морал, учи ни на обноски, измислила е и определението „български расизъм”.

Пише из разни медии за простотията, нечистоплътността, невъзпитанието, изобщо – за безкултурието ни.

Ето само някои заглавия от тях:

„Защо не се къпят българите?“ е заглавието на една от статиите ѝ, а в заключение Моасе пише: „И спокойно – сигурно е, че от честото къпане кожата не изтънява и не се настива!

Ако баба ви настоява за обратното, просто ѝ връчете една плетка, пуснете ѝ сериала по телевизията и я оставете с възмущение да цъка с език по вас. А вие… марш в банята!“

„Уродливостта на майчинството“, „Българинът е селски мачо, българката – дама на дребно“ Той ѝ говори на „ма”, тя пък му вика „нещастник”, „става дума за народопсихология и първите седем години“; „ къпе се само за Коледа и Великден“…С една дума „ганьовци“!

А ето и няколко фрагмента:

Реклама

„Църквата ни не обича бедните. За нея те не са източник на средства и тя мрази нещастието им, с което по правило основно следва да се среща“;

„За черешката на Милена Славова и някои дефицити“; „Как да се държим в „Черешката на тортата“, за да не ни личи, че сме прости“

„Коронавирус, фъш-фъш и неделният душ – В името на здравната ни култура и страха от „китайския вирус“, вместо да ръсим глупости и черен хумор из социалните мрежи, е по-добре малко да ни хване гнус. Гнус от самите нас като човешки същества, а и като хора от XXI век, които отдавна би трябвало да приемат хигиената за рефлекс“

„Във връзка с „Прайда“ ще кажа само, че самият факт, че обсъждаме дали да го има, или да го няма, показва, че сме изостанали от съвремието си с около петдесет години“

„Та затова си мисля колко полезно би било една огромна част от българския народ – мъже и жени включително – да вземе също като Кобрата да ги посети тия два образователни курса за сексуалния тормоз“

„Гурме кренвиршите и българските шеф готвачи“; „Фолклорното съзнание, подплатено с вехтата, но мощна подкрепа на православието, не забелязва жената извън майчинството.“

За тази така изискана, висококултурна и чистоплътна еврейка от анадолски произход Малия Хюлю Касим Моасе ханъм е явно, че няма по-проста, некултурна и нечистоплътна нация от нас, българите, а пък решила да ни става вицепрезидент.

Христо Петров, специално за Narod.bg

15 Коментара
 1. майната казва

  Е нищо ново под слънцето ! Тази е от отбора на Кеворкян, великия български душевед/душевад, душеприказчик / и всичко което му поръчат от КДС ?Мама му стара, прииска ми се, да съм се родил, я някъде покрай руското, френското или друго посолство !Тогава всичката култура щеше да е полепнала по мене, че даже и къпането не може я изтри ! Къпи се на воля !

 2. Фико казва

  Предадоха президента и бяха купени с Лозан!
  Никакво доверие за тези предатели

 3. БИВШОТО ПЕДИ БОР. ВЕЛЧ. казва

  мноу яка туркиня. машалла. евалла ти прайм

 4. ММ казва

  Тази като не си е плащала 5 г. здравни осигуровки , нали се сещате че не е живяла в България. При проверка в масивите на гранична полиция ще покаже кога е излизала и влизала. Още един подписал декларация с невярно съдържание.

 5. Гф казва

  Здравна застраховка ако искаш плащай обаче на преглед и в болница всичко е платено.Та Нидялко и Владко си имат сайт нарот.бг и ТУК громят герп и всички неудобни !

 6. ХАЛИЛ МАНАФОГЛУ ОТ БУРСА казва

  Тая кадъна кат’ толкова много я е срам от българите, за къв хуй тогава се натиска да става вицепрезидентка точно на същите тия българи???!!!Що не иде да се кандидатира за вицепрезидентка на Франция да речем??

 7. Petur Petrov казва

  Татари са, не са турци.
  Касимови са татари.
  Просто за сведение.-

 8. Данс казва

  Мария е моя много добра приятелка! Прекрасен човек! Обичам те! Човекът който е писал статията е изразил себе си! Не видях нищо от моята добра Мария
  Кой е Лозан не знам?

 9. Данa казва

  Мария е моя много добра приятелка! Прекрасен човек! Обичам те! Човекът който е писал статията е изразил себе си! Не видях нищо от моята добра Мария
  Кой е Лозан не знам?

 10. Кака Милка казва

  Поздравления за коментарите на “ХАЛИЛ МАНАФОГЛУ ОТ БУРСА“ ! и на Petur Petrov ! Те са казало всичко важно, както си е и едно в едно и няма какво много какво да се добави повече. Освен че баща “му“ Хюлю Касим беше добър комик, на това това поредно продажно антибългарско гюмне (в среден род), което само срами паметта му!!!
  Цял живот ги хрантутиме, хем живеят в България хем да плюят и хулят по България, такива ренеГАДски мекерета! А бактън, аман и сиктир!

 11. Данчо казва

  Етносът не е най-важното.В САЩ живеят 200 националности, в училищата се учи на 150 езика, в т.ч. и на петте диалекта на езика на зулусите- суахили. И всички обичат първата си родина, но боготворят втората, която им е дала свобода и по-добър живот. Лошо е друго.На първата си изява в „Лице в лице“ Моасе беше или дрогирана или си е просто откачена. Като зина да ломоти разни безмислени тривиалности, водещата онемя и пусна до края 20 минути реклами, за да се избави от звяра насреща си. И при това още не е станала вицепрезидент, това пък ако стане, мамичката ще ни разкатае с ломотене на простотии. Без малко същата обаче е и Дунди Ламята, тя пък е и трудно поносима за гледане…Има и нарцистично увреждане, сама се величае.

 12. Чшае шукарие казва

  Някъде пишеше, че фамилията на Хиндо били албанци?! Или може би турци-емигрнти от Арнаутлъка?! И се заселили в Бургас – в близо до Истанбул?! В едно интервю за някакъв бургаски вестник мургавото ниско и дебело ДС-Телериг Божко Димитров , разказваше историята на фамилията му: били „авангардните“ разузнавателни части на кхан Аспарух в Странджа – в предверието на Цариград! И затова 1300 години водели номадски начин на живот в Странджа (изобразено нагледно в сериала „На всеки километър“ – „Циганката“), за да се установят в Созопол в маааалата! Въобще много разведки, чекисти и мургави наци-чикиджии са се събрали в тоя бургаски район! Също като тия ДС-Влашко-М@нг@сарските ₽усофилски Отрепките кандидат-президенти от мааалата на Русе или Търново! Правешкият м@нго Замфир Яшар – Тато (с БКП-псевдоним Тодор Живков – Янко) може радостно да протрива ръце – успся за 35 години да циг@низира България h t t p ://bit.ly/2kcpUBZ , и най-вече ДС-патриотартващите h t t p ://bit.ly/3nlwaG2 !

 13. Petur Petrov казва

  Не споря, още повече, ето една „албанска“ публикация
  https://lupa.bg/news/retro-lupabg-babata-na-mariya-kasimova-pekla-agnetata-na-burgas_141003news.html
  Но от първа ръка знам, че те се считат за татари,
  например, братът на Хиндо се казваше Кублай, кръстен е
  на Кублай Хан, внука на Чингис хан.
  Викаха му Кубито, изключително скромен и честен човек.

 14. Йордан Йорданов казва

  Много идиоти са писали глупости, защото са неуки прости българо-русофили или бивши идиоти отДС! Да, има много татари в България, защото ТЕ са коренните БЪЛГАРИ, основали Волжска България, но са приели исляма и за тях след руско-османската война не се говори, защото са били трън в руската агресорска политика. А Мария е умно момиче и аз много я харесвам, защото и аз не знам какъв ми е произхода!!!!!!

 15. Курифей Курабийков казва

  Произхода ти е точно от една бидонвилова махла на 4 км. от град Утар Пърдеш в ИндЯ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.