Само в Narod.bg: Боби Перуката полива измамата на вота с марково вино, крие бутилката под масата (ВИЖТЕ СНИМКАТА)

1 6 170

Борислав Михайлов – Перуката празнува измамата с поредния му избор за шеф на Българския футболен съюз (БФС) с пищен обяд, полят с бутилка марково вино, алармира източник на Narod.bg.

Заради основателните обвинения, че е алкохолик, Перуката скри шишето под масата в ресторантската градина, смее се информаторът ни.

За заблуда на публиката любимият изпълнител на крадливи обществени поръчки на ГЕРБ и ДПС в съсипания ни футбол бе поставил бутилка газирана вода на масата.

Narod.bg припомня, че вчера с измама Перуката успя да запази временно поста си, след като прецака претендентът на шеф на БФС Димитър Бербатов. Талантливият благоевградчанин, обаче, ще обжалва избора на компрометирания бивш вратар.

Ето какво мисли по темата журналистът Георги Атанасов:

Много години съм в професията, за да вярвам на сълзи и емоции. Оставям настрана и плачевните резултати на националния тим, който по време на безмандатния режим на Боби Михайлов и подлоги се срина до джунглата на бивши колонии, настоящи протекторати и резервати. Агонията на клубовете, центровете и школите – отделно!

Важното сега е да си дадем сметка как и защо българският футболен паноптикум продължава да избира и преизбира душманите на най-важния спорт. Не като общество, а като мръсна пяна, изплувала отгоре на великата Игра.

Ето ни сега пред хладните цифри, които тепърва ще бъдат оспорвани пред Темида. Боби Михайлов и Ко изпревариха платформата на Димитър Бербатов, Стилян Петров и Мартин Петров със „статистическата грешка“ от десетина гласа. Всъщност, това е класическо харакири за Статуквото, представлявано от бившия вратар, което при целия си властови ресурс ала Бойко Борисов не успя да спечели с повече от бонуса от фалшифицирания вот.

Реклама

Не се съмнявам, че след пет месеца, по време на редовния конгрес, съотношението ще бъде 3:1 в полза на алтернативата. Ще поживеем, ще видим, но пясъчният часовник отмерва неизбежността на Промяната.

Да се върнем обаче към реалността. Борислав Михайлов, който е еднороден близнак на Бойко  Борисов, спечели формална „победа“ според стандартите на ГЕРБ. Тоест, чрез контролиран, корумпиран и зависим вот. От тази изходна позиция минусът на Бербатов от 11 гласа си е стопроцентов триумф. И сега конкретно…

За Боби Михайлов и неговата Шайка, докарала българския футбол до будна кома, гласуваха шмекери от различни етажи на Пирамидата. На най-високото ниво, естествено, се строява „националната гордост“ от Делиормана, следвана от пациентите на д-р Фройд от ФК „Левски“, които подкрепят БФС напук на своите фенове.

Тоест, масовата „синя“ общност отдавна скандира срещу Перуката, но Наско Сираков и сие гласуват под тежестта на омертата, прикриваща практическия фалит на столетния клуб от Подуяне. И, ако това не е раздвояване на съзнанието – здраве му кажи…

По-нататък – в полза на схемата „Боби и Ко“ се изказаха велики комбинатори, като „белия вожд“ Венци Стефанов и клоуна Христо Крушарски, компрометирал независимата историческа природа на феновете на „Локо“ (Пд). В този списък на челно място се нарежда и благодетелят на столичното „Локо“ Иван Василев (Бозата), чийто бизнес ин(директно) зависи от БФС.

Редом с десетки анонимни труженици на зеления терен, готови да продадат баща и майка за чартър, анцуг, софра или оцеляване в съответната регионална група. Не е като тото-коефициентите в баланса на „Овча купел“ или „преференциалния вот“ на малкия Поли от ГЕРБ, но все е нещо по етажите на Пирамидата.

Ситуацията е ясна до отчаяние. Боби Михайлов спечели по идентичен начин с „изборните победи“ на Бойко Борисов. И в единия, и в другия случай – с белязани карти. Лошото е, че във футбола няма коалиционен вариант срещу Статуквото. Но, за какво си хабим думите и емоциите, след като гуру на извънредния конгрес на БФС бе бившият депутат от ДПС Камен Костадинов?! Впрочем, авер по лов на … Наско Сираков и Ко…

Така или иначе, бавно и мъчително, но България се освобождава от примката на Мутрата от Банкя. В същото време футболът остава заложник на същата Матрица. Независимо от това, че точно преди две години не друг, а Бойко Борисов изхвърли Боби Михайлов зад борда?! Какво да се прави – имитацията финтира нацията. Както винаги – за едни пари, равняващи се на очакваните 28 млн. лева от УЕФА.

Съвпадението, в съответния мащаб, с финансовите потоци от Брюксел е случайно. Не е случаен обаче първичният инстинкт на близнаците Бойко и Боби, чиито пирови победи звучат като надгробна епитафия за българското общество.

А там пише – корупция и конфликт на интереси. Идеална среда за плъховете, които не могат да се хранят без подобна мърша… 

1 Коментар
  1. лечков казва

    как му се потяха ръчичките на тоя алкохолик,бърса ги та ги бърса уж де да не го видят как треперят – бобчо танца

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.