МАФИОТСКА ФАМИЛИЯ: Футболът е като държавата – ГЕРБ и ДПС пробутаха Боби Перуката, Бойко и Доган заедно точат държавата

2 3 138

Футболът у нас е точно толкова порочен, колкото е и самата държава, източвана повече от десетилетие от хунтата на Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Последният пример е емблематичен – поредното преизбиране на впиянчения Борислав Михайлов – Боби Перуката със специалното съдействие на ГЕРБ и ДПС.

Защо е така, научихме от пост на младото острие на социалистите Явор Божанков, който написа следното във фейсбук:

За кмета на В. Търново – Даниел Панов, политиката, футбола и всичко останало.

Панов е в изпълкома на Боби Михайлов в БФС. Камен Костадинов от ДПС води избора. Делта Гард охранява събитието. Журналистите – заврени в стаичка и отразяват по картина без звук. Едни делегати останали извън събитието. Стилиян Петров и Бербатов губят.

От футбол не разбирам. Обаче всичко това съмнително прилича на политическата ситуация в Търново.

И в цяла България. И тук Делта Гард шетат в селата по избори. И тук Камен Костадинов прави избори. И в политиката Даниел Панов и Камен Костадинов вървят един след друг.

Реклама

Връзката ГЕРБ – ДПС е ясна.

Кой е основен усвоител на обществени поръчки в област Велико Търново?

Кой строи новото крило на болницата в Търново?

Кой ремонтира сградата на административния съд?

Кой усвоява в аванс пари по схемата „автомагистрали“?

Кой ремонтира пътя до Рилския манастир, който се срути?

Кой ремонтира за 332 000 лева арката на детския кът в Горна Оряховица, която в действителност струва десет пъти по-малко?

Уважаеми българи, подиграват се с нас по една и съща схема. Във футбола. В политиката и в живота изобщо. На всичко отгоре – едни и същи хора.

2 Коментара
  1. българин казва

    Да се вдигнем и пометем разбойническите организации ГЕРБ и ДПС.Те съсипаха държавата ни.Докато не ги смачкаме,няма да има нормален живот.Казвам се Валери Стоичков,и не мога повече да се крия.Последвайте ме,за да се възроди България.

  2. майната казва

    Днес в квартала спорихме, осемдесет на сто от людете, смятат че България е обявила война на СССР.Чичо Сталин на 04, 09,44 е обявил война на неутрална Българи, за да може да я окупира ! Оттогава все сме им длъжни ?Окупацията започва на 08.09.44 без повод и причина.От тогава се месят не само в политиката, а живота ни във всички аспекти.Тези двамата са обслужващ персонал !Доган е старшият офицер от КГБ, цялата им партия е такава, а Буци не само ръка целува те двамата продават България на кого ? Познайте от три пъти !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.