ЗАДКУЛИСИЕ: Преди 32 години КГБ създаде ДПС, за да държи ключа на България (СКАНДАЛНИ ФАКТИ)

2 5 261

Дисидентът Петър Бояджиев, политзатворник по времето на „дълбокия социализъм”, разкри ужасяващи факти на антибългарската партия ДПС, ръководена от Москва.

Според бунтарят, лежал в затвора заради несъгласие с комунистическия режим, зловещото КГБ преди 32 години е създало на партията на Ахмед Доган, за да има лостове за вмешателство във вътрешните работи на България.

През цялото това време Движението за права и свободи е маскирано като партия на мюсюлманите с подкрепа от Турция, дали е така? Вижте:

Преди изборите през април един човек, който дължи всичко на Русия и на Луканов – Андрей Райчев, облъчваше българската аудитория с тезата, че Слави Трифонов е новият господар на България след Симеон и Борисов.

В продължение вече на 32 години този човек не слиза от телевизионния екран, облъчвайки българите с тезата, че Доган е стожерът, върху който почива българската държава.

Реклама

В продължение на 32 години облъчва аудиторията с тезата, че ДПС и Доган са идентични с мюсюлманската общност в България. Преди 32 години Държавна сигурност, под ръководството на присъстващите в България съветски съветници от КГБ, създадоха тази партия със стратегическата цел да държат чрез нея ключът към управлението на България.

Да, те я представят от години за партия на Турция и по този начин използват исторически сложилите се чувства на недоверие у българските граждани към съседната ни Турция.

Много сложен геостратегически въпрос. В началото ДПС успя да овладее мюсюлманската общност, която беше травмирана от лудостта на комунистите, наречена Възродителен процес.

Но с годините мюсюлманската общност започна да разбира измамата. Днес вече мюсюлманите в България живеят в условията на феодализъм от превърналите се във феодали местни представители на ДПС.

Тази партия с днешна дата не владее повече от 200 000 гласоподаватели и със 100 000 хиляди купени гласове се срина до 290 000 през изборите през месец юли, като в тази бройка се включват и гласовете от чужбина.

И чувам днес от екрана на Нова телевизия същия говорител на Москва Андрей Райчев да плаши аудиторията с ДПС. Каза буквално „Тази държава, България, се държи на този кит ДПС и българите да внимават, защото без този кит държавата се срутва”. Да, това са буквалните думи на този, който през април ни убеждаваше, че идва новият цар – Слави.

2 Коментара
  1. майната казва

    БСП също е под въпрос защото тяхно е „конституцонното уродче ДПС“ и ГЕРБ също .Защо не се направи запитване до КС , тази партия в рамките на закона ли е ? За А.Райчев знаем, че е дърт продажник ? Какво го прави капацитет, та го викат по телевизиите, ако не наливаните средства зад него ?Ние изобщо не сме се откачили от идеята за „задунайска губерния“

  2. Иван Иванов казва

    АКО ИМА ВСЕ ОЩЕ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ, ОТ КОИТО ЗАВИСИ НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ТРЯБВА НАЧАСА ДА ЗАБРАНЯТ КРАДЛИВАТА И ПРЕСТЪПНА “ ПАРТИЯ“ ДПС! ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ТЕЗИ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ!!! АКО СА ТОЛКОВА ЧИТАВИ, СЛЕД КАТО БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, НЕКА Меди Доганов, Карадайъ и компания ,си направят партия–любопитен съм,КОЙ ще ги подкрепи?!…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.