Бойко рита мачле с „тигрите“ под погледа на Асен Балтов (СНИМКИ)

0 3 207

Мутрата Бойко Борисов отново се върна на футболния терен за мачле с мафиотите от „Бистришките тигри“ и под наблюдението на разкарания от „Пирогов“ Асен Балтов, установи Narod.bg.

Миналия уикенд Баце изигра първия си мач с ветераните на „Витоша-Бистрица“, след като претърпя операция на коляното през април.

Тогава тарторът на хунтата постъпи по спешност в частната болница „Софиямед“ със скъсан менискус. Това бе петата поред хирургическа интервенция на коленете му само за няколко години.

Реклама

Борисов получи разкъсването тъкмо след игра на футбол. Въпреки съветите на лекарите да внимава, сикаджията отново тресе телеса по терена. Бившият министър-председател и кандидат-затворник се завърна победоносно и се разписа с два шеметни гола в победа на „Бистришките тигри“ над наборите им от „Нови Искър“.

Крайният резултат бе 7:1, а мачът се игра на стадиона в Бистрица. Буци бе добавил и зимна шапка към официалния екип на тима, предвид мразовитото време, в което се игра дербито. На терена Тулупа излезе под фаталния №13, който очевидно му носи късмет във футбола.

На стадиона бе забелязан и друг крадец – проф. Асен Балтов, изритан позорно от „Пирогов“ за далаверите си, но приютен от ГЕРБ като кандидат за депутат от коалицията ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори.

Богатият реститут, сръчен в далаверите, е втори в листата в 23 МИР в София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.