Шугър деди ББ полудя: Бъбривата Натали разправя наляво и надясно за „сеансите” в Банкя, резна ѝ ТВ участията (СИГНАЛ)

2 9 480

„Шугър деди” ББ е полудял от палавата уста на Натали. Пореден сигнал до Narod.bg разкри, че БиБиКинг се съсипвал от нерви покрай русокоската, която разправяла наляво и надясно какви ги върши в спалнята в Банкя.

Професионално нещата също не били розови – Натали Т. била натирена да дава само по две дежурства в прогнозата за времето.

Платени статии плъзнаха из медии, близки до ББ, че богатият любовник на синята птичка се изпарил и тя била самотна на 30-я си рожден ден, отпразнуван далече от любопитни очи – чак в Турция. 

Точно заради непремерените си просташки изказвания и хвалби къде живее, с кого спи и къде празнува, блондито вече се явява през зрителите само по два пъти. Това не ѝ пречи да демонстрира скъпарските си дрешки в инстаграм.

Реклама

Бесният от бъбривата ѝ уста Шугър деди синоптичката коментирала през смях с колежки, че четяла есемесите на възрастния си любовник във всеки удобен момент и била добре запозната кои са останалите Мата Хари на мултимилионера от СИК.

Нещо повече, Наталка се интересувала не толкова от дамите, а най-вече от стандарта им на живот. Това ѝ било комплекс – някоя от другите креватни играчки да не би лапа повече, затова демонстрира лукса от ББ при всеки удобен момент.

Според последната телевизионна мълва синоптичката се показва два пъти седмично в прогнозата и веднъж в предаването си, така било наредено на шефа Антон Хекимян – поне до изборите да скрие излагацията Натали.

Блондито, обаче, пак е доволно, защото така доказала, че каквото и да прави, мястото ѝ телевизията е сигурно, докато тя се въргаля в чаршафите с 62-годишния плейбой от Банкя.

2 Коментара
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

  2. Питанка казва

    Да попитам: В сеансите в Банкя внуците взимали ли са участие – с учебна цел, разбира се?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.