Скандал в Narod.bg: Боби Перуката карал Бербатов да играе черно тото (как чисто нови хладилници на БФС се озоваха в хотел в Сливен + още далавери)

1 2 617

Несменяемият шеф на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов – Боби Перуката, преди години се опитал да въвлече настоящия си опонент за поста Димитър Бербатов в криминална схема за черно тото, научи Narod.bg.

Далаверите на Перуката и корупцията, с която иска да се бетонира за още един мандата начело на българския футбол лъснаха от пост на един от най-добрите спортни журналисти у нас Станил Йотов.

В поста си той разказва и прелюбопитна история как чисто нови хладилници на БФС, вместо в базата в Правец, се озовали в хотел в Сливен… където, случайно или не, деребейства неговият добър приятел от времето на националния отбор Йордан Лечков, който е и хотелиер.

Ето какво написа Станил Йотов във връзка с конгреса на БФС, който днес трябва да избере нов шеф на БФС:

Здравейте, приятели, тъй като в последните няколко часа бях затрупан с питания как, според мен, ще завършат изборите в БФС, та да си кажа и аз прогнозата.

Най-важното е да се знае дали е вярно, че една политическа партия е разпоредила на кметовете си да кажат на техните отбори, че е важно да се гласува за Димитър Бербатов.

Лидерът на същата партия (въобще не съм му фен, да се знае) преди две години тегли шута на Боби Михайлов и много правилно! Когато и да го изритат този, все ще е късно. Ама политиката нямала място във футбола?! Да, няма, ама в нормалните страни.

Тука не сме нормална, и е добре, ако е в интерес на футбола… И въобще не е сефте, бил съм свидетел поне два пъти правителството да си обявява позицията на конгреси на БФС след 10 ноември.

Ако обаче такова нареждане няма, според мен най-вероятно Михайлов ще спечели изборите с резултат около 300 на 180 или 280 на 200 гласа. Което не е малко, тъй като 180 гласа са много от 500 клуба с право на глас. И то при положение, че болшинството клубове са аматьорски и зависят от БФС.

Та да се надяваме Баце да е направил това добро дело да разкара тоя тумор от футбола ни, не че с Бербатов ще цъфнем и вържем, но все пак ми изглежда по-добър вариант той и екипът му, щото това днес не се трае вече.

Реклама

Получавам много информации за електоралните нагласи по регионите. В Зарата повече са за Бербо, във Враца също, Югозапада и те, Пазарджик също в болшинството си.

Много важен регион е Пловдив, там не се знае, или поне аз не съм наясно. Североизтокът е за Боби (Разград, Варна, Търговище, вероятно и Шумен, Добрич не знам), в София доколкото чувам също има повече гласове.

В Перник ми дадоха прогноза 8-6 за Михайлов, което много лесно става 7-7, но и става 9-5. Търново е друга негова крепост, Силистра твърдо за Михайлов.

Видин са положили чудовищни усилия да гласуват за Михайлов и да елиминират опозицията като Балкан Белоградчик примерно. Другото е на кантар.

Ако изберат Бербатов, поне има някакъв шанс за промяна малко от малко. Не знам дали знаете, но Бербатов напусна навремето националния отбор, защото го караха играе мачове за черно тото.

Той никога няма да го съобщи това публично, ама да си знаете, това беше причината. Щото ако те сгащят с тотото, и те наказват доживот. Ами, когато взимаш 4.8 милиона евро заплата от Манчестър Юнайтед, ще си направиш и такава сметка.

Извинявайте, ама играем с Грузия декември 2009 г, първото полувреме водим 6-1, а второто завършва 1-0 за Грузия при знак „2“. (По това време шеф на БФС е… Борислав Михайлов – Перуката, б.ред.) И всички на стадиона сме наясно кво става. Който ми е чел второто издание на книгата „Тайната история на българския футбол“, знае за кво иде реч.

И да – кражби на всякакви нива.

Преди години оборудват базата в Правец. Карат чисто нови хладилници. Съответно хладилниците заминават за един хотел в Сливен, а оттам карат старите на хотела за базата. Аре, няма нужда….

И най-важното – абе, кой ще брои гласовете? Щото ако са Гочоолу и Дочоолу, работата е ясна.

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.