Сигнал до НАП: Проверете колко кеш имат „протестиращите” пътищари в сейфовете и ще хванете Бойко, който лапа 50% от парите за строежите

3 3 004

Сигнал на Narod.bg до Националната агенция за приходите: данъчните да проверят касовите наличности на платените от Бойко Борисов „протестиращи” пътищари!

Пълен одит ще покаже схемата, по която 50% от получените от фирмите на хунтата стотици милиони като аванс за строежа на пътища са потънали в чекмеджетата на Баце.

Ето какво пише бившият програмен директор на Дарик радио – журналистът Владимир Танев, по темата:

Реклама

Не е нужно да си дипломиран експерт счетоводител, за да схванеш тук измамната схема. При строителството се говори, че процентът на връщането при поръчките доближава 50.

Значи приближените до старата власт строителни фирми като са си получили огромните аванси, те са теглили кеш, за да връщат на властта.

Едни насрещни проверки могат лесно да хванат датите на авансите и датите на тегленето на каса. И ако такава връзка се установи, то собствениците трябва да дадат обяснение къде са отишли изтеглените пари без оправдателни документи.

Защото при връщането на пари под масата властта не издава фактури. А после наглите строителни чорбаджии да лепнат отново табелите „Искаме си парите“…

3 Коментара
  1. майната казва

    Владо , Владо това го знае целокупния БГ народец и даже го е виждал в чекмеджето ? И какво от това ? Лично аз искам да видя публикувани заведени дела с номера ! Ама нещо въпросът не ми се урежда ! Всичко върви на декларации, уволнихме този, видяхме онзи ? Искаме заведени дела за накърняване интересите на РЕПУБЛИКАТА !!!

  2. многознайко казва

    СПОКОЙНО- ВЕЧЕ СЕ РАБОТИ ТОЧНО ПО ТОЗИ ВЪПРОС!Но аз питам-какво от тона-ндй ще ги зеключи?КОЙ??

  3. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.