ЛЮСПЕНЕ: Даниела Дариткова изпадна от политиката по заповед на Бойко Борисов

3 19 205

ГЕРБ започна да се люспи предизборно. По заповед на тартора на хунтата Бойко Борисов старата и компрометирана герберска муцуна Даниела Дариткова отпадна от листите за вота и така безславно напуска политиката след 12 години папкане, научи Narod.bg.

Официалната версия е, че Даниела Дариткова се оттегля от участие в предстоящите избори като кандидат за народен представител по своя воля, не заради далаверите, в които бе уличена през годините.

Ето какво написа Дариткова във фейсбук:

„В сложната политическа ситуация и епидемична обстановка лекарските ми умения ще са по-полезни на хората“, написа тя.

„Първото ми обещание като депутат беше, че няма да сменя телефонния си номер и няма да изоставя пациентите си. Не се отклоних от него и не съм спирала да работя в лекарската си практика. Винаги съм заявявала, че не съм професионален политик и в един момент ще се върна към житейския си избор – медицината“, посочва в мотивите си Дариткова.

Реклама

„Дванадесет години имах честта и отговорността да представлявам интересите на избирателите в Смолянска област в българския парламент. Била съм мажоритарен кандидат на ГЕРБ в изборите през 2009 г., пет пъти водач на листата в Смолянска област, три пъти председател на Комисията по здравеопазване и председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Печелили сме доверието на избирателите в изборите и сме изпълнявали поетите ангажименти“, припомня Даниела Дариткова.

„Вярвам, че жителите на Смолянска област отново ще подкрепят кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС, за да бъдем първа политическа сила за трети път тази година.

Убедена съм, че сериозна подкрепа ще получи и кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков – Невяна Митева. Гордост за региона ще бъде да изберем Президент с дълбоки родопски корени.

Тук сме научени да търсим това, което ни обединява, а не разделя. България се нуждае от стабилност, отговорно управление и политическо лидерство! И само обединени ще го постигнем!“, завършва смехотворния си пост Дариткова.

3 Коментара
 1. Радост Драганова казва

  Правилно я изритаха. Но да върне награбеното. 12 години лапа с широко отворена уста и други работи привилегии и пари от държавата. А когато ГЕРБ изпадна в трудно положение и трябваше да бъде защитен, госпожата взе да се прави на голям лекар, уж загрижена за нейните пациенти. А успехът на ГЕРБ се оказа твърде ниска цел за нея – високопоставената. Засрами се ма, Дъриткова и въри да копаш компири у Смолянско. Но преди това върни откраднатото.

 2. Дедо Гочо казва

  напуска политиката след 12 години

  В нормални стрни след като не си упражнявял професията 12 години – губиш лиценза

 3. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.