Само в Narod.bg: Ето ги „бедните“ пътни строители на Бойко от платения протест – карат мерцедеси за 200 бона (СНИМКА)

1 4 556

Платеният от чекмеджето на Бойко „протест“ на пътните строители в София е чиста форма на рекет над служебния кабинет да изплати пари, които хунтата ГЕРБ вече е откраднала. Това сигнализира пред Narod.bg бизнесмен, запознат с драмите в сектора.

По-рано днес бунт на бачкатори и тежка строителна техника затапиха пъпа на София в „триъгълника на властта“ като демонстрация под прозорците на властта.

Ако работниците в тези фирми стоят без пари, причината не е в служебното правителство, а в бившите управници, с които са сключени порочните договори, както и в работодателите им, които прибирал милиарди, а плащат жълти стотинки.

За капак наглите пътни фирми настояват за изплащане на близо 900 милиона лева за извършени ремонти. Всъщност целта на платения от Бойко Борисов протест, подпомогнат от пишман синдикалистите КНСБ, е бутане на служебното правителство, назначено от Румен Радев и това вече не е тайна за никого.

По-рано строителният министър Виолета Комитова обяви, че ще разговаря само със собственици на фирми, а пътните строители поискаха нейната оставка.

Реклама

Каква е истината за „бедните“ строители, обаче, които нямат пари за хляб, според лъжите от протеста?

Най-дребните шефчета във едно от дружествата, което активно строи при диктатурата на Мутрата и ГЕРБ – „Автомагистрали-Черно море“ АД Шумен, карат коли по 200 000 лева, научи Narod.bg.

Ето разказа на очевидец:

„Тази кола аз съм я снимал в село Червена Вода, Русенско. Тя е служебната на ръководител на бригада за пътно строителство на фирма „Автомагистрали“ в Шумен.

В тази фирма коли втора употреба не се купуват. За незапознатите ще кажа, че е мерцедес S 550 с 8 цилиндъра, бензин, 4х4 с голям разход на гориво и цена над 200 000 лева.

Ако си мислите, че е случайно, другите бригадири са с Ауди Q7. А дали шефчетата не са по Малдивите лятоска и на Аспен зимъска?, пита риторично Мирослав Станчев с публикация във фейсбук.

1 Коментар
  1. Путин казва

    Буци на сапун

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.