Само пред Narod.bg: Проговори гард на Бойко от НСО! Защо едно дете се крие в Аржентина? Вижте поименно всички любовници на Мутрата (ТРЕТА ЧАСТ)

4 20 402

Ексклузивно в Narod.bg! Охранител от НСО, опасно близък до Бойко Борисов през последните години, проговори за приятелите, любовниците, навиците, пороците и лъжите на Мутрата, които са доста далеч от медийния му образ на добродушния селски идиот, какъвто се опитва да ни се представи бившият премиер.

Хората в най-близкото обкръжение и охраната му много добре знаят всичките му кирливи ризи от времето на неговото управление – повече от 16 години, ако броим и кметуването му в София.

Неговите пороци, жаждата му за власт и пари, дневният му график, маниерите му при изричане на истини и лъжи, реакциите му при панически страх и най-вече начинът, по който задоволява интимните си желания – всичко това ще бъде осветлено за пръв път само в Narod.bg.

В първата част ви разказахме какви ги върши Баце в банята на 5-ия етаж в МС, във втората на разкритията минахме по пътя на крадените милиарди. Представяме ви третата част, в която осветляваме непубликувани досега детайли от интимния живот на Баце и неговите многобройни Мата Хари:

Бойко Борисов е заобиколен от всякакъв тип женици – не случайно в партията му има толкова много дами, които нямат претенции как ще бъдат наричани от него, ако си припомним Цвета Караянчева и определението „проста кърджалийска пу*ка“.

Дамите около Баце търсят кариерно издигане, шанс за финансова стабилност, помощ в личния си бизнес и са готови на всичко за държавен пост, хвърлящи се яростно в леглото му.

Показателни са примерите:

1. Издигането на Екатерина Захариева, за която Бойко сам разказва с какво бельо е всеки ден, като дори пред една арабска делегация унизително коментира червените ѝ прашки.

2. Пиарката на спортното министерство Ванина Колева, при която рейтингът на институцията и министър Красен Кра(д)лев удари дъното. Милата, от 2018 г. приспива лидера в Бояна с масажи и отчаяни надежди за светло бъдеще, кола и маркова чантичка, но се налагаше сама да се хвали с завоеванието си, докато Борисов диреше поредната Мата Хари диреше.

3. Дани Каназирева, която веднага след местните избори в Пловдив изживя скоростна възпитателна „аудиенция“ в Бояна, след която рязко премина убедително към ГЕРБ.

4. На ухилената и амбициозна Натали Т. ѝ се налага от 2020 г. сама пуска слуховете за похожденията си с Бойко, за да изгражда позиции в ръководената от лидера телевизия поради непоправимата си иначе некадърност;

Реклама

5. Лиляна Павлова бе най-хитра и бързо се измъкна от схемите в МРРБ към пост в Европа през 2019 г.

6. Безбройните журналистки, „отчели се“ унизително „на колена“ само и само да се каже – „и на мен ми обърна внимание“ (Цв. Р., Ил. Б., Кр. К., И. П., Ми. Б., Б. Гав., Цв. К., Кр. Г. и други провинциалистки). Имената са с инициали от колегиална съпричастност, не от незнание.

За повечето лидера сам разказваше с гърлен смях… особено за тези, носещи очила, които са му правили френска любов

7. Има и достатъчно глупави „дами“, които си представяха, че са единствени в сърцето на лидера, трудно приемаха неговото безразличие за личните им проблеми, но не се отказваха да го следват дори на безсмислени длъжности по последните етажи на министерства и Министерския съвет (Анастасия; Диана и Петя от Авиоотряда и т.н.)

8. Понякога предизвикателство за мачото от Банкя са поддържаните и по-интелигентни съпруги на негови приятели, футболисти-съотборници и бизнесмени – Деси Кръстева, Жасмина Кралева, Виолета Сечкова, Венета Харизанова,  Боряна Алексиева и др.

9. Има и прекрасни госпожи, които не се поддаваха на „настойчивия му чар“ и упорстваха или умно го заблуждаваха, което мачото не възприемаше положително. Техните опити да го отблъснат се натъкваха на безкомпромисен тормоз, заплахи и изнудвания. Не е случаен станалият известен на цял свят пример със снимките на Борисов, спящ гол до златни кюлчета, пистолет и пари, разпространени от изнудвана жена, която видя и чу достатъчно заплахи, но събра сили да покаже извратено му лице на всички.

10. Да не забравяме и „верния“ харем с дами, народили деца на лидера, които се крият къде ли не в чужбина (даже далечна Аржентина), уплашени да не изгорят и те заедно с него.

Като Борислава Йовчева, чиято къща в Барселона е ясно, че не е собственост на Александър Чаушев, а по документи е на човека, при когото той работеше дълги години – Валентин Златев (ваша е грешката за Г. Самуилов – подведени сте!)

Чаушев е само упълномощен да води делата свързани с имота – факт, който прокуратурата и Иван Гешев знаят много добре. Но удобно си затварят очите за всичко.

Такъв е образът на великия лидер на ГЕРБ.

4 Коментара
 1. Мата Газари казва

  УБО = Управение за банкети и оргии стана НСО = Неспирен секс и оргии! По личен партиен харем БОКо сложи в малкото си джобче и суадиствките шейхове! Интересно какви бяха тия шиченцата и тубички върху нощното му шкафче в реиденцията в Бояна – Спасов, Балтов и симитлийския кмет Поли със синчето му Стефи-реферо най-добре знаят?! Както и кой държи видео-записите за похожденията и оргиите му?!

 2. миуи ваниуи казва

  полковник свиркова дали се е отчела …..

 3. Затвор за тиквата казва

  Скоро, много скоро простака ще бъде сготвен.

 4. панчо виля казва

  А ще чуем ли нещо конкретно за дейността на лицето, за която само се досещаме? Става дума за личния телохранител на Тиквата – потомъка на стария земеделски род Коджейков. Това най-вярно куче на главатаря, носещо не само железа в кобури, но със сигурност и торбите с награбените кинти, изнасяни при всяко пътуване на бандита извън страната, не случайно стигна до генералски пагон. А като признание за неговата полезност, непоколебима вярност, а не на последно място и за удобство в хамалската му дейност, беше сложен начело на авиоотряда, където и заплатите са е-хе-хей. Абе, в бандата си има ред, подходяща оценка за свършеното и всеки си получава заслуженото. Интересно, ако сега набарат тоя гавазин, колко дълго ще стиска устата като партизанин, преди да си каже колко пъти и в кои банки се е разтоварвал в полза на господаря си. А като знаем в какви времена живеем, дали пък няма да отлети изпреварващо при Мишо Бирата?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.