Само пред Narod.bg: Проговори гард на Бойко от НСО! Откъде са пачките в чекмеджето? Ето как текат милиони към Борисов, кой е Стефан, помагал за изнасянето на парите зад граница? (ВТОРА ЧАСТ)

4 10 580

Ексклузивно в Narod.bg! Охранител от НСО, опасен близък до Бойко Борисов през последните години, проговори за приятелите, любовниците, навиците, пороците, лъжите и лъжите на Мутрата, които са доста далеч от медийния му образ на добродушния селски идиот, какъвто се опитва да ни се представи бившият премиер.

Хората в най-близкото обкръжение и охраната му много добре знаят всичките му дейности от времето на неговото управление – повече от 16 години, ако броим и кметуването му в София.

Неговите пороци, жаждата му за власт и пари, дневния му график, маниерите му при изричане на истини и лъжи, реакциите му при панически страх и най-вече начина, по който задоволява интимните си желания – всичко това ще бъде осветлено за пръв път само в Narod.bg.

В първата част ви разказахме какви ги върши Баце в банята на 5-ия етаж в МС, ето втората част на разкритията за Бойко, в коаято вървим по пътя на крадените милиарди. Данните се публикуват за пръв път:

Паричните потоци

Слабостите на Бойко Борисов и любовта му към парите се подклаждаха и развиха в пълен мащаб през годините от обкръжаващата го алчна среда от много използвачи. 

От една страна това бяха бизнесмените, които искаха яростно да развиват българската икономика. Обикновено му носеха за начало кеш напред, за да засвидетелстват своята бъдеща сериозност в отношенията и да тръгне „бизнесът“.

После им се даваха тлъсти обществени поръчки и път към евросредствата и европрограмите, с уговорката Бойко да получава сочен процент, ако ги покровителства.

Реклама

Схемата се развиваше във всички възможни сфери – транспорт, летището, пътно строителство и магистралите, саниране, животновъдството (измислянето на свинската чума заради бизнеса на близките му приятели с месо и екарисажи, сред които ромският бос Иван Ангелов, шеф на „Градус“), горски стопанства, енергетиката и Турски поток, срамни схеми в здравеопазването и срещу здравето на хората, търговия с горива, далавери в митниците, любимото му още от времето му на главен секретар – търговия и трафик наркотици и т.н.

Имената на „бизнесмените“ са ясни по ресори – Кирил Домусчиев – Киро Гела, Александър Сталийски, В. Желев, Иван Ангелов – Пилето, Валентин Златев, близки хора около всичките му министри – Владислав Горанов, Николай Нанков, Десислава Танева, Екатерина Захариева, Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Росен Желязков, Емил Караниколов, Красен Кралев, разбира се – Севделина Арнаудова и др. 

От друга страна Бойко Борисов сам откриваше сходните на него крадци, сдушваше се с тях и им даваше обществени поръчки срещу 40-50% от печалбата. Повечето от тях държеше в зависимост, заплашваше ги със Сотир Цацаров и после с Иван Гешев, ако се издънят или пропеят.

В голяма част от далаверите бе най-вече Пеевски, буквално с Бойко бяха като скачени съдове и в пълна зависимост един от друг, защото единият държеше проектите и властта, а другият прокуратурата, която си затваряше очите за техни хора.

В схемата по изнасянето на пари се включваха най-доверените му хора срещу възнаграждение. Чест транспорт и удобно прикритие бе разбира се правителствения самолет.

Средствата се изнасяха в кеш само извън Европа по офшорки, като последните две големи пратки при полета за САЩ от ноември 2019 г.(с междинно кацане), и следващото към Дубай при така начената „Сделка с фурмите“.

Верни лични охранители около него (като Стефан от НСО) съдействаха при проверките на багажите и трансферирането им. Футболните агитки и ловните дружинки за Бойко бяха едно различно забавление – сред тях той бе наистина като древен мислител. Те вършеха „полезната“ работа да се сплашват хора, да се разпространяват създадени слухове и събират клюки или да са просто шутове.

В ТРЕТА ЧАСТ очаквайте сензационни разкрития за личния живот на Бойко Борисов, кои са важните Мата Хари в живота на сикаджията и защо сред тях има няколко известни журналистки

4 Коментара
 1. trifon14.. казва

  Браво , бойче ! Само един добър снайперист трябва да те те уцели …

 2. Затвор за тиквата казва

  Тиквата много скоро ще бъде сготвен. Селски тарикат и простак, но идва и неговото време.

 3. ???? казва

  „Другарю“ Борисов, ВЯРНО ли е?!

 4. Инсдор казва

  Банкянски боклук долен , времето ти изтича

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.