В болниците ни убиват! Обдишват Covid пациентите с технически кислород с решение на ГЕРБ, къде е медицинският? (ДОКУМЕНТ)

1 8 041

Умишлено или не, пациентите в тежка фаза на Covid буквално са убивани в болниците, където ги поставят на обшиване с кислород, но не медицински, а технически, разкри Narod.bg.

Според адв. Иван Денев – бащата на починалия миналото лято от Covid-19 във Велико Търново абитуриент Христо Денев, възнамерява да заведе гражданско дело за над 1 милион лева срещу Областната болница във града.

Според юриста синът му е станал жертва на престъпна медицинска терапия.

Софийската градска прокуратура продължава продължава разследването за смъртта на абитуриента. Назначена е седморна съдебно-медицинска експертиза след ексхумацията на тялото на 19-годишния Христо.

Ето какво написа адв. Денев по повод лечението с кислород, като прилага и заповед на министъра на икономиката от ГЕРБ Лъчезар Борисов, според когото няма разлика между технически и медицински кислород:

Адв. Иван Денев продължава да търси истината за трагедията със сина му Христо

Реклама

Едва ли е съвпадение, че подаваният кислород дразни пациентите – сина ми, Стоянка Мутафова, певецът Ангел и т.н.

Поставят се въпросите: защо пациентите са искали да си свалят маските (заради което са им се карали грубо), защо се влошават след кислородотерапията вместо да се подобряват, проверени ли са структурните промени на белите им дробове – има ли сраствания и образуване на съединителна тъкан, загубили ли са белите дробове способността си да дишат?…

А поначало да сте чували за ослепели бебета в кувьози поради прекомерно подаване на кислород?

Кой би се усъмнил, че именно кислородът убива?

Неслучайно природата ни го е дозирала в 20-21%, а не 100%. Коментарите оставям на вас… Аз казвам: Боже, прибери си вересиите!

1 Коментар
  1. майната казва

    Въпрос с повишена трудност.Алкохолът също се дели на етилов и метилов.Единият става за лечение и консумация другият е за индустриални нужди ! В големи количества и двата убиват.Метилатът много по бързо !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.