ВЪН КАСКЕТИТЕ ОТ ОБЩИНАТА! Оставка на Фандъкова заради бияча на ГЕРБ Ивайло Йорданов, уволнен от МВР и пробутан в управата на София

2 2 152

Председателят на гражданско движение „БОЕЦ“ Георги Георгиев и Методи Лалов – общински съветник от „Демократична България“ внесоха в деловодството на общината в София искане за освобождаване на директора на Столичния инспекторат Ивайло Иванов и оставка на кмета на Баце Йорданка Фандъкова, предаде репортер на Narod.bg.

Техни привърженици протестираха на „Московска“ 33 и за кратко затвориха движението пред сградата на Столичната община с протест под наслов „ВЪН КАСКЕТИТЕ ОТ ОБЩИНАТА“:

„Защо точно Ивайло Иванов?! Нима този човек разбира от местно самоуправление? От контрол върху почистването на столицата; от сметоизвозване? Този човек няма никаква компетентност, не да бъде директор на Столичния инспекторат – една от най-важните структури, а да бъде обикновен служител в общината“, каза протестиращ

Реклама

„Моментално да бъде уволнен Ивайло Иванов. Фандъкова да си подаде оставка, която е дълго очаквана от всички софиянци“, допълни друг.

Тя се крие, бяга, както и общинските съветници от ГЕРБ, които също я скриха“, поясни трети, цитиран от БНР.

Общинските съветници от коалиция ГЕРБ – СДС осъдиха полицейското насилие над протестиращи от миналата година. Категорични са, че не може действията на няколко полицаи да се преписват на партия ГЕРБ.

2 Коментара
  1. майната казва

    ГЕРБ ? По фалшиво име на партия, никога не сме имали ! Наситено с надежди изпълнявани от Крадци и Разбойници ! Пази се Европа идем да крадем и просим !!!

  2. Жоро казва

    Веднага

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.