Само в Narod.bg: Бойко и Прокопиев заровиха томахавките, атакуват Черепа и Делян Пеевски

2 8 722

Водачът на гербопитеците Бойко Борисов и лидерът на кръга „Капитал” Иво Прокопиев са заровили томахавките, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Баце, който години наред пищеше от разследванията на журналистите на издателя Прокопиев, се е съюзил с него срещу общия враг – Делян Пеевски и Васил Божков – Черепа, обясни информаторът ни, запознат със задкулисието.

Реклама

Като резултат от новото тайно съглашателство дойде акция срещу имот на майката на бившия депутат от ДПС – Ирена Кръстева. Тази заран истинско стълпотворение от автомобили на ДАНС, където на високи постове още работят калинки на Баце, имало пред дома на ул. „Панорамен път” в кв. „Бояна”, който обитава бившата шефка на тотото, а понякога и синът ѝ Делян Пеевски, алармира „КлубЗ”.

Операцията странно съвпада с викането вчера да даде сведения на самия Пеевски, който, както е известно, се появи лично в ДАНС и обеща, че ще изнесе много информация.

Причината са обявените проверки от страна на българските правоохранителни органи по т.нар. досиета „Пандора”, от които странно отсъства името на Бойко Борисов. За сметка на това отвътре с тайна офшорка изскочи кумецът му – бившия външен министър на ГЕРБ Николай Младенов.

2 Коментара
  1. qzp казва

    На простата тиква винаги му се разминава и за това се взе за Господ. Но до кога? Късмета ще му изневери един ден и тогава тиквата ще стане тиквеник.

  2. ЗАЩО? казва

    Прокопиев, защо пак лягаш в краката на Бойко? Нали заради теб и други хора и партии , беше протеста?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.