Само пред Narod.bg: Проговори гард на Бойко от НСО! Какво правеше Борисов в банята в МС на етаж 5? (ПЪРВА ЧАСТ)

11 18 350

Ексклузивно в Narod.bg! Охранител от НСО, опасен близък до Бойко Борисов през последните години, проговори за приятелите, любовниците, навиците, пороците и лъжите на Мутрата, които са доста далеч от медийния му образ на добродушния селски идиот, какъвто се опитва да ни се представи бившият премиер.

Хората в най-близкото обкръжение и охраната му много добре знаят всичките му дейности от времето на неговото управление – повече от 16 години, ако броим и кметуването му в София.

Неговите пороци, жаждата му за власт и пари, дневния му график, маниерите му при изричане на истини и лъжи, реакциите му при панически страх и най-вече начина, по който задоволява интимните си желания – всичко това ще бъде осветлено само в Narod.bg.

Ето първата част на разкритията за Бойко, които се публикуват за пръв път:

Дневен ред – какви ги върши Борисов в банята на ет. 5 в Министерския съвет?

Докато беше премиер, Бойко Борисов обикновено ставаше много рано, никога не закусваше. Пиеше турско кафе, понякога от сутринта с пура. Дрехите му бяха приготвени от иконома Иван, сгънати на столчето до спалнята.

Обличаше се сам, но му завързваха обувките! Отиваше в Министерския съвет, качваше се в кабинета си през личния му асансьор, само за него и неговия кабинет.

После викаше Севда за бърз отчет от изминалия ден и за да се подготви за „работа“.

Реклама

Пиеше пак кафе с пура. Правеше няколко бързи срещи или телефонни разговора – все пак бе премиер, налагаше се!

След това откриваше и водеше по дневен заседанието на кабинета до 11,00 ч. Ако няма предвидено посещение някъде в страната, викаше една от ресорно назначените девойки на ет.5, за да го задоволи в банята до кабинета му (ВСЯКА ПО СЕДМИЧЕН ГРАФИК).

В 12,15 ч. излизаше от МС и бързо се отправяше към Бояна, където го чакаше дама, близка на сърцето му, за да го къпе в голямата златна вана на Бай Тошо, да го разведри и отпусне.

Бойко не обядва. Ако пък има пътуваше из страната (обикновено с хеликоптер), то беше веднага след МС и винаги приключваше до 14,30 ч.

Причината? От 15,00 до 16,30 ч. Борисов играеше всеки ден футбол с Бистришките тигри на футболната база в Дианабад, хитро отдадена от ГЕРБ на приятеля му Александър Сталийски – син.

Там се къпеше и преобличаше в специално пригодено за него място с дървена вана. После или посещаваше някакво събитие или място около София, или се прибираше за срещи със съпартийците си, „приятели“, близките му бизнес партньори, пуши пури и т.н. в резиденция Бояна.

Вечеряше обилно между 19,30 – 22,00. След това пристигаше следващата „масажистка-приятелка-медсестра“, която го приспиваше с ласки до полунощ. Трудно заспиваше, горкият – изтормозен от много работа.

Във ВТОРА ЧАСТ очаквайте истината за паричните потоци към „чекмеджето” и офшорките, кои са бизнесмените, отчитали 50% от печалбата кеш и как парите бяха изнесени зад граница, само в Narod.bg

11 Коментара
 1. trifon14.. казва

  Браво на Бойчето – да “ оправя “ ежедневно толкова жени и да открадне толкова пари !!! , не е лесно !!!

 2. Специалист по разделно хранене, Карамитева казва

  Всичкото това “откровение“ ми звучи като една нескопосана пиарска забавна фантастика. Или като еротичен вариант на приказките от Барон Мюнхаузен. Няма биологически начин, тоя венцепрехвален “ шампион “ по всичко, а сега вече възхваляван и като полов атлет, всеки ден да яде само по веднъж с тази солидна, за да не кажа и колосална телесна маса и да оправя жени, на конвейр, че и по два пъти на ден и то чак по график?!? Ало, малко логика проявете.Та той е един , опасно стресиран 62 годишен кандидат пенсионер с наднормено тегло! Самия Митьо Пищова не е лъгал така дръзко за половите си “подвизи“! Дори и един млад атлет-“нерез“ на 25 години, в перфектна физическа кондиция, няма да може да издържи на такъв “график“ по-дълго от 1-2 седмици, без почивка! Да оправя по два пъти “ на ден добре хонорувани доброволки“ и да поема храна само по веднъж, айде бе?!?
  Вие го изкарахте най-голямия полов атлет на Планетата, от времето на Матусела, Калигула или цар Ирод, та до днес и за всички бъдещи времена! Джакомо Казанова пред нашия Капо де ла тути капи , започва да ми изглежда като един недъгав рахитичен онанист! Това оядено около 127,75 кг. туловище да поема храна само по веднъж на ден и само да пие кафета и да пафка пури , пълен абсурд?!? В пурите няма калории. Това да не е някаква пиарска измисльотина на пелтека Недолибен Дюлов?

 3. Я казва

  Абе не разбрахте ли ,че тоя помияр е ПЕДЕРАСТ.
  Поли го гъзи през ден ердоган всеки месец без вазелин.
  Стига сте го правили на ебач това ГОВНО Банкянско.

 4. Той казва

  За глобо става въпрос.Поръчаш си храна която си платил с карта.Донасят ти е и ти казва че при тях не е платено.Нека ддос атакс започне сега

 5. Коко казва

  Съчинение за малоумници…

 6. Специалист по разделно хранене, Карамитева казва

  А кмета на Симитли, за кой ден на седмицата е включен в графика за , цитирам: “ ….за приспиваше с нежни ласки до полунощ.“ ?

 7. 007 казва

  ББ е с психично заболяване, доказано и лекувано! А луд умора няма, дай му само път и меки цървули! Половата активност при него е израз на това заболяване! И НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТОЙ Е ЛУД УБИЕЦ, ПОРЪЧАЛ НАД 150 ЧОВЕКА!!!

 8. Мехмед Асан казва

  Мошенник измамник седнал на дървен трон и чака приятелите рекет-другари с тлъсти суми но всичко си има край Бог прощава но хората не и затова съд и затвор до живот без право на замяна

 9. Мехмед Асан казва

  Много са хората с отнети бизнеси фалирани умишленно изнудвани дори изтезавани и бити гардове които се правят на полицаи затова,легитимация и номер,нелегитимиран полицай за мене не е полицай

 10. Мехмед Асан казва

  За днес толкова Борсука с праните гащи да се оправя и да върне милиалдите на народа …..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.