„Силовак срещу интелектуалец”: Слугинажът на ГЕРБ с нова пошла канонада срещу Румен Радев

5 4 016

Слугинския персонал на ГЕРБ в безсилието си се опита да унижи президента Румен Радев и да възхвали техния претендент проф. Анастас Герджиков с пошлото определение „Силовак срещу интелектуалец”, припомня Narod.bg.

По този повод журналистът Анна Заркова, която е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на един от най-добрите военни пилоти за втори мандат, пусна убийствен коментар във фейсбук, вижте го:

Това клише, с което персоналът на ГЕРБ описва ген. Румен Радев и своя собствен кандидат за президент, е сравнимо по глупостта и пошлостта си само с оная нелепа и смахната предизборна фраза – помните ли я? – „Шофьор на самолет срещу Майката на нацията“.

Реклама

Преди 5 години г-жа Цецка Цачева, горката, беше манекенът на това дебелашко фарфаронство, на тая хвалопръцковщина, меко казано. И съкрушителната загуба в деня на вота беше най-малкото от униженията, с които тя плати за тоя просташки пиар.

Не, не казвам, че ми е жал за проф. Герджиков сега.

Казвам само, че ме е срам от тази „политическа нормалност“, в която плиткоумието, папагалщината, вулгарността, угодничеството, ласкателството, безчестието, завистта и лъжата ни заливат безпрепятствено от телевизионния екран и от печатните органи на корупционната държава.

5 Коментара
 1. Градинаров казва

  Не се разбира , кой е ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦА ? Нали е БОЙКО , или греша ?

 2. майната казва

  Обяснението е много просто – награбеното работи !!! Милиардите окрадени и продължаващи пътя към чекмеджето без законови последствия, водят до това ! Престъпник ли е подкрепящия интелектуалеца ? По смисъла на закона – Не ! Съди ли ги някой – Не ! Тогава лапайте жабета ! Лошото е че сметката, пак ще плати народа, а управляващите, които и да са те, си траят.ЗА ТЯХ ЩЕ ИМА !!!

 3. Тиква казва

  Божеее….. „генерал“ Баце се крие зад пeдepa3…. шубе го е да се изправи лично срещу ГЕНЕРАЛА истинският!!!!!

 4. !!! казва

  Има за какво да го е СТРАХ.

 5. Гого казва

  Браво!
  Тъп Банкянски тулупарник насран

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.