Пропагандата на Слави умря: Дългия загуби 3 млн. лв. от кабеларката си

3 13 515

Ужасяващ срив претърпял кабеларката на Слави Трифонов, видя Narod.bg. От тълпите фенове, които гледаха „Вечерното шоу на Слави” и останалите предавания при старта на телевизия „Седем Осми”, днес са останали буквално една шепа отчаяни ентусиасти, сочат официалните отчети на медията.

Пълната липса на интерес води след себе си и мощен отлив на рекламодатели, което изправя медията пред фалит.

В опит да държи над водата телевизията, която служи и за пропагандна машина, Дългия е принуден да налива от джоба си значителни суми. Само за миналата година в кабеларката са потънали над 3 млн. лева, показа проверка на „Уикенд”.

Потресаващите данни са видими от финансовия отчет за 2020 г. на фирма „Статис”, която се води официален собственик на телевизията.

От книжата става ясно, че за цялата минала година по сметките на кабеларката са постъпили едва 406 000 лева от такси, заплащани от зрителите за гледане.

Това прави по скромните 33 833 лева на месец. За да има достъп до медията на Трифонов, всеки абонат на кабелна телевизия плаща отделно по 78 стотинки на месец.

Разделено на получените 33 833 приходи това значи, че зрителите са максимум 43 375 човека. Цифрата може да скочи доста по-надолу, защото тарифата за достъп по интернет е 2 лева месечно.

Реклама

Хора от екипа разкриха, че от нея се ползват близо половината зрители. Това би трябвало да значи, че реалните потребителя на „Седем Осми” за миналата година са скромните 30 000 човека.

Жалката цифра не пречи на Слави Трифонов да продължава да се хвали колко е гледана кабеларката му.

Периодично от екипа му пускат гръмки съобщения, че зрителите всеки ден са „стотици хиляди”. Най-помпозно бе изхвърлянето при старта на телевизията през 2019 г.

Тогава Слави се похвали, че първите издания на шоуто му са гледани от по над 1 млн. човека, което според хора от бранша е цифра, завишена „поне 6 пъти”.

Наши източници разкриха, че през 2021 г. нещата са още по-отчайващи, а зрителите са паднали още, стигайки до под 20 000.

До срива се стига, след като Слави спря да се показва, а водещи на шоуто му станаха сценаристите. Така на феновете им се наложи да плащат за посредствени скечове и купища партийна пропаганда.

Напълно очаквано повечето предпочитат да си спестят парите. В отчаян опит да привлече фенове, Трифонов пусна безплатно едномесечно гледане, преди двата парламентарни избора тази година.

Усилията му обаче така и не дават кой знае какъв резултат, разкриват хора от екипа. Отливът на зрителите е видим и в социологическите изследвания. След купищата скандали в парламента и калинки сред депутатите партия „Има такъв народ” вече е на четвърто място в проучванията и от 25% електорална подкрепа, вече едва би събрала и 13%.

3 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Не го мислете дългия вампира! Простака от Банкя и главата на мафията в БГ- то, турския агент Доган му наляха 50 милиона, за да спъне реформите.

 2. Джулия казва

  Хахаха,пълни лъжи.
  7/8 е бъкана с реклами.
  Само тъпаците вярват на простотиите на тоя сайт.

 3. Никола казва

  Как така ректора на СУ е подкрепен от ГЕРБ, а именно от СУ изнесоха скандала за плагиатство?????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.