Narod.bg пита: Това ли е новата Ружа Игнатова? Адвокатката Биляна Тончева върти страшни измами с кметове на ГЕРБ (РАЗКРИТИЯ + СНИМКИ)

2 5 111

Прокурори и следователи алармират, че популярна в хайлайфа адвокатка е новата измамница с размаха на OneCoin кралицата Ружа Игнатова, разследвана по подозрения за шашми с европроекти под чадъра на ГЕРБ, научи Narod.bg от източник в софийската Съдебна палата.

Поводът за разследването е многото сигнали за измамени от адв. Биляна Тончева. Няколко от жертвите се престрашили да подадат жалби, обясниха магистратите.

Покрай разследващите изскочили данни, че възпълната схемаджийка офертирала фирми, кандидатстващи по проекти, че може да уреди финансиране във всяко министерство, но срещу 30-40 % от стойността на проекта.

Корпулентната адвокатка е „абонирана“ за разни измислени награди

Този кеш бек отивал за нейни хора – чиновници, обикновено шефове на дирекции, от които зависи даването на зелена светлина по проектите. И хората вярвали.

„Как няма да повярват, като Тончева си плаща, за да е на корицата на някои списания и умира да се снима с известни личности”, недоумяват корифеи от правната гилдия, които се червят колчем прочетат думата „адвокат” на визитките й.

Друг е въпросът дали известните персони, с които се снима измамницата, знаят въобще коя е тя – по професия „ловец на автографи“.

Юристите са убедени, че много скоро розовият балон около нея ще гръмне и сръчната адвокатка ще стане клиент на прокуратурата.

Изпатил собственик на земеделско стопанство повдигна завесата за далаверите ѝ.

Г-жа Тончева обикновено се концентрира върху по- малки общини, като използва приятелят си Боян Томов – издател на списание „Кмета.бг” и виден представител на най-нежната мъжка общност, да ѝ урежда срещи с кметовете на крадливата шайка ГЕРБ.

Не е тайна, че има много градоначалници , които за една статия в никому неизвестното списание или за една награда, връчена пак от това издание, са готови да си заложат името, но да угодят на издателя, за да види Баце, че неговият кмет е известен човек.

Реклама

Така корпулентната адвокатка се сдобива с нови клиенти, а пък Томов гушва 10 процента от стойността на проекта. С останалите 30 процента Тончева твърди, че се разплаща „по веригата нагоре”.

Не са малко случаите обаче, когато хората по тази същата верига и хал хабер си нямат, че са взели пари, обяснява нашият източник. Тончева обаче е доволна, сметката ѝ набъбва с яки пачки.

Тончева обича да пуска стари снимка, на които очевадно е по-слаба

Всеки път, щом си пусне в социалните мрежи две- три снимки, (задължително стари, на които е поне с 30 кила по-фина), гарантирано улавя на въдицата си някоя и друга рибка, ясен е източникът на Narod.bg.

Билянчето Тончева, както е позната сред паркетните кокони, присъства в почти всяко издание на онлайн- списанието $Икономика”, другото издание на приятеля й Боян Томов. Боянчо (както е известен в хомо средите) от своя страна й връчва наградата „Мисис Икономика“, вдига й продажната цена и отплатата в неговия джоб не закъснява.

Но вещи в занаята адвокати съветват нежния Боянчо да си пази гърба и дори продължението на гърба по посока коленете, защото в един момент, когато не й е нужен, възпълната дама била в състояние такава интрига да му спретне, че да се чуди откъде му е дошло.

Една разходка във фейсбук профила на въпросната адвокатка показва, че през последната година коренно е сменила кръга от приятелите си. Няма ги известните бизнесдами , с чието присъствие по своите мероприятия се фукаше Тончева.

Защо ли? Най-малкото, защото истинските финансови акули с право се чудят по каква причина Биляна Тончева се мисли за персона от техния ранг.

Любимото й хоби да се снима на всякакви светски събития редовно й навлича богаташки присмех, превръщайки я в аНтракция (както тя самата изговаря думата „атракция”)!

Тлъстата юристка не пропуска да се появи на благотворителни балове, концерти и всякакви вечерни соарета, включително и на детска асамблея. Работното й време в кантората е доста по-кратко, отколкото присъствието й на подобни мероприятия.

Незнайно как и по какви критерии тя попада и в класацията “Топ 20 успелите българки” на светски сайт?! Да се обзаложим ли коя ще е новата „Мисис Икономика“ на онлайн изданието „Икономика”?!

Искаме да уверим читателите на Narod.bg, че сме на финала на журналистическо разследване, което ще разкрие грандиозните афери на Биляна Тончева с европейски проекти и помощ от кметове на ГЕРБ. Пере ли пари фамозната адвокатка, кои мрачни персони се крият зад широкия й гръб и докога ще се крие под политически чадър – на този и други въпроси очаквайте отговор съвсем скоро.

2 Коментара
  1. !!! казва

    Очевидно, добре папка, замязала е на манекенка на свинарник.

  2. […] за шашми с европроекти под чадъра на ГЕРБ, пише Narod.bg, позовавайки се на източник в софийската Съдебна […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.