Какво става? ПИК скочи срещу кандидата на ГЕРБ проф. Герджиков: Свързан е с проваленото НДСВ, кампанията му почва с лъжи

3 13 907

Медийното острие на ГЕРБ  – агенция ПИК, нападна остро кандидата на хунтата за президент проф. Анастас Герджиков, видя Narod.bg.

В серия дописки сайтът атакува ректора на Софийския университет, че е бил в управата на фондация „Новото време”, която впоследствие се отцепи от НДСВ, в компанията на любопитни и знакови личности.

Пик-овците, в разрез с партийната линия, наложена от Бойко Борисов, атакуваха злостно професора, че в политическото си минало имал такива партньори като шефа на БНТ Емил Кошлуков, бизнесмена и бивш енергиен министър Мирослав Севлиевски, бизнесмена Величко Клингов, бизнесдамата Росица Лисичкова, адвокат Виктор Токушев (син на бившия шеф на Конституционния съд Димитър Токушев) и пр.

Реклама

Пред Narod.bg политически анализатор обясни, че вярната медийна агенция на ГЕРБ е кривнала от правата линия заради фракциите вътре в шайката, които продължават борбата си за надмощие с едничка цел да изритат Бойко от върха и го пратят в пенсия, а партията си избере нов лидер.

Една от водещите контраструктури вътре в ГЕРБ е категорично против Анастас Герджиков, защото членовете ѝ са убедени, че е прекалено отдалечен от глутницата.

Топ гербопитеците в тази фракция смятат, че кандидат-президентът им трябва да е строго партийна фигура и приписват тази грешка на своя лидер, който отдавна е трябвало да бъде изритан заради отказа да пусне властта на умен и добре приет сред другите партии лидер, който да измъкне ГЕРБ от тежката изолация.

3 Коментара
  1. ЕОЧ казва

    Според мен, това е хитър манипулативен номер. с който да внушат своя кандидат като изключително подходящ умен и можеш човек от народа. Разграничават го от аурата на Борисов. Т.е. хора, нашият кандидат е образован и независим. Не е опортюнист, конформист, алчен за власт. Той не съвместява власт и пари (не вярвайте това което говорят, че финансово подпомогнал майка си с парите на СУ). Той е толкова ценен, че от всякъде го искат. Набъркал се, защото иска на всички да помогне.

  2. Затвор за тиквата казва

    Всичко е пунта мара. Никой не може да скочи срещу главата на мафията, защото ще бъде унищожен. Герб е мафиотска структура създадена да граби и унищожи държавата и народа.

  3. Мето казва

    Над вашата мафия има друга,над нея по -друга,а най-отгоре трее звездата!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.