Само в Narod.bg: Бойко бетонирал мангизите зад граница – за всеки милиард олекнал с 200 млн. „бонус” за банката

1 5 027

Бойко Борисов е „бетонирал” откраднатите пред последното десетилетие милиарди от България с грандиозни „бонуси” за банките, съгласили се да прикрият колосалните суми. Източник на Narod.bg от НАП обясни каква е схемата.

Информацията е, че Бойко Борисов разполага със значителен финансов ресурс зад граница – Ливан, Дубай, Сърбия, Русия. Парите са внасяни кеш в чуждите трезори, но това не е безплатно. Сенчести банкери са прибрали 20% комисионна за всеки съмнителен влог.

На 1 млрд. лева това е 200 млн. печалба за банките. Буци се е разделял с тези наистина сериозни пари, за да си гарантира 100-процентова сигурност, че сметките му ще бъдат защитени от любопитни погледи, обясни информаторът на Narod.bg.

Реклама

Смачканият от хунтата ГЕРБ Пламен Бобоков наскоро разкри пред Веселин Дремджиев, че Баце притежава приблизително 8 милиарда лева, припомня Narod.bg!

Мнозина си го мислим, но все още малцина се осмеляват да изрекат на глас зловещите ни предположения:

Носят се слухове, че състоянието на Борисов възлиза на 3,5-4 млрд. евро, т.е., 8 милиарда лева… от „комисионни” и „отчисления”! Всичко е унищожено. Борисов и кликата около него са като заразно зло, категоричен бе бизнесменът.

1 Коментар
  1. Затвор за тиквата казва

    В адски мъки да пукнеш мутро и всичките откраднати пари да не ти помогнат! Прокълнат да си за вечни времена!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.