Бойко в пола: Ключови фигури бягат от Корнелия преди вота на 14 ноември

2 7 709

Ключови лица на БСП бягат от Корнелия Нинова, неслучайно наречена „Бойко Борисов в пола”, непосредствено преди вота, който ще се проведе 2 в 1 на 14 ноември, установи Narod.bg.

След като стана ясно, че водещият на „Премълчани истини“ проф. Минчо Христов се присъединява към коалицията на Мая Манолова, следващите двама, които се разделят с партията на Корнелия Нинова са проф. Иво Христов, който обяви, че повече няма да бъде кандидат за депутат от листите на левицата. Новината съобщи самият той на страницата си във фейсбук:

„Уважаеми колеги и приятели. Все някога този момент щеше да дойде. Взех решение  да прекратя моята депутатска дейност. За да остана верен на себе си… Живот, смисъл и каузи има и отвъд депутатството. Другото е суета ….“.

Реклама

БСП напусна и Георги Кадиев, който също обяви решението във фейсбук:

„Както вече стана ясно, няма да бъда в листата на БСП за България в Стара Загора, не по мое желание. Аз си тръгвам, но каузата „Марица-Изток“ и каузата Стара Загора остават в сърцето ми“.

Дали зад решението им стои разкритието, че Корни папка по 300 бона на месец от Бойко и Доган, за да го играе опозиция, Narod.bg не се наема със заключение.

2 Коментара
  1. Да ама не казва

    Глупости! А това, че някои членове от коалицията на БСП са били притискани да напускат БСП и хората, които са ги притискали не са от БСП , не го ли гледахте в интервюто?

  2. ИСТИНАТА казва

    И все пак, КОГА ще бъде ОБЯВЕН СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата на „бсп“ за Евровота????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.