Спасението за ГЕРБ: Дайте Бойко на кучетата, както Луканов хвърли Тодор Живков (времето на Борисов изтича)

1 8 857

Дисидентът Петър Бояджиев намери спасителен вариант за хунтата ГЕРБ – само трябва да пожертват Бойко Борисов и да прехвърлят всички кражби, далавери и измами на неговия гръб, видя Narod.bg.

Според него времето, което САЩ даде на Баце, изтича, затова и политическата смърт на Мутрата приближава осезаемо.

Ето какво написа Петър Бояджиев във фейсбук:

Даниел Митов отишъл в САЩ да спасява ГЕРБ. Ами, какво ще отговорят на молбата му? Много просто. Вече са го правили 89-а година с Луканов: Млади момко, ние БСП спасихме, та ГЕРБ ли няма да спасим. Само че, хвърлете Борисов на кучетата, както Луканов хвърли Тодор Живков.

Реклама

Посипете си главите с пепел, хвърлете на гърбът на Борисов всичките си безчинства и смятайте работата за оправена. 

По-рано или по-късно това, ще се случи при ГЕРБ. И колкото по-рано, толкова по добре за гербаджиите.

Всъщност, САЩ предпочитаха да се решат въпросите с по-малко сътресения. Дадоха много време на Борисов.

Спомнете си визитата на Цацаров, Гешев, на шефовете на службите във Вашингтон. Спомнете си рамковото споразумение което накараха да подпише Борисов по веме на визитата си. Да, ама наш Ганю, вярва, че е най-хитър и че може със 200 да лъже. Е, сега всичко се промени.

1 Коментар
  1. Недев казва

    Много му е малко Борисов да бъде хвърлен на кучетата. Той трябва да бъде съден по всички правила задето е докарал държавата до това дередже и осъден на много повече години, отколкото осъждат АСАНЖ, за това , че е разкрил цялата мръсотия в американската доминация. Един пожарникар без правна, без езикова и без обща култура бе оставен не само да разруши материално държавата, да разруши и духовните и устои. Такова престъпление не е извършвал нито един българин за времето от освобождение, прогонил повече от 2 милиона българи от държавата, за умрелите в бедност, мизерия и лишени от медицинска помощ да не говорим. Паметник трябва да му издигнат, върху който всеки един от нас да може да отправя презрението си. А към предложенията на Нинова за елементарни мерки за спасение, доказани в други държави, глухотата отново е пълна. Защо бе политически ИЗРОДИ и най-големия мизерник трябва да плаща 20 % върху хляба си, върху тока си и да мръзне като куче, наравно с всички, които могат и крадат без задръжки. Защо трябва да има ДДС върху продуктите от малката кошница, с което завоювахме най-голямото разделение между богати и бедни в Европа, ЗАЩО???Как другите страни могат да практикуват толкова лесни решения, а ние ДОКАЗАНИТЕ ИДИОТИ да не можем. И пак и отново подкрепа от 21% за ГЕРБ, това вече е диагноза, смазваща.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.