ВОЙНА: Натали Т. стяга ЧРД като сватба, чака пръстен и БМВ от ББ (блондинката ще скубе екстеншъните на Ванина Колева)

0 9 124

Натали Т. стяга грандиозен рожден ден №30 като сватба. На партито палавницата очаква ББ да ѝ подари чисто ново БМВ и годежен пръстен, сигнализира Narod.bg близък до блондинката източник.

За партито Наталка споделила още миналата седмица от ефира на сутрешния блок на bTV. Синоптичката дала няколко хилядарки на любимата астроложка на Бойко – Алена, която посъветвала Натали да празнува рождения си ден на конкретно място на изток към морето.

След безценния съвет Наталка бръкнала в чекмеджето на любимия Бойко и дръннала сериозна сума в евро по 500, с която ще спретне шумно парти като сватба.

Купонът започва на 1 октомври, петък, като кулминацията ще бъде в събота, когато палавата великотърновка навършва 30 лазарника.

Реклама

По този повод разкрепостената тв водеща споделила пред колеги, че ББ щял да бъде в района на партито, като си съобрази служебните си пътувания с личния празник на една от най-скъпите си любовници.

Наталка се надявала, освен тлъста сума, за рождения ден да получи още най-новия модел БМВ, както и годежен пръстен.

Русокоската, която наскоро се сдобила с луксозен имот, била бясна на ББ, че продължава с креватната гимнастика в компанията на пиарката Ванина Колева, издаде още източникът на Narod.bg.

Пред приятелки бясната Натали се заканила, че ако я види, ще ѝ оскубе екстеншъните, задето се опитва да маже дебело филийката покрай 62-годишния плейбой от Банкя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.