Само в Narod.bg: Румен Вълка подари „Тесла” на Доган за 300 000 лв. (олигархът редовно лежи на килимчето + СНИМКИ)

1 6 669

Олигархът Румен Гайтански – Вълка, който направи дебел врат покрай слугуване на ДПС и ГЕРБ, е намерил начин да се отблагодарява за неизброимите обществени поръчки и подарените банкови заеми по времето на хунтата.

Информатор на Narod.bg разкри, че при една своя визита в Сараите Вълка подарил чисто нова „Тесла” Model X P100DL за 300 000 лева на своя ментор Ахмед Доган. След поредното въргаляне на килимчето пред Пашата, лидерът ДПС в сянка забелязал, че неговото момче за всичко го посетил с доста интригуващ ван.

Реклама

Любопитният Доган го подпитал каква е колата, защото му се сторила много хубава. Раболепният Гайтански с блага усмивка извадил ключовете и ги подал на шефа си с думите „Твоя е”.

Според източникът на Narod.bg обаче, след като тествал „Теслата”, Сокола не останал доволен и я подарил на свой любим питомник от Движението за права и свободи.

1 Коментар
  1. анализатор казва

    Кога най-сетне ще бъдет арестувани разните криминални престъпници бойковци,ахмедовци,вълци,които окрадоха нашите пари.Някой да ми каже дали е възможно в богатия Запад да се правят с лекота такива подаръци?Не?Само с откраднати пари това може да стане.Но ние българите сме робско племе-виждаме как ни грабят и крадат,и си натискаме парцалите.Не става,трябва реванш-и то по румънски.Иначе тези криминални твари живи ще ни закопаят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.