Само в Narod.bg: Бойко плаща шопинга на Ванина Колева в Париж – Мата Хари грабна чанта „Луи Вюитон” за 10 бона (СНИМКИ)

0 8 566

Чекмеджето, което Бойко Борисов повече от десетилетие пълни с откраднатите от България милиарди, понякога олеква с някоя и друга пачка евро по 500 за кефа на поредната Мата Хари. Източник на Narod.bg от обкръжението на една от постоянните креватни играчки на Баце – пиарката Ванина Колева, издаде, че брюнетката е била заедно с приятелка на шопинг в Париж за сметка на Мутрата, откъдето се върнала с уникална чанта на „Луи Вюитон” за почти 10 хиляди лева!

Ванинчето пазарува на пъпа на Париж с еврото от Буци

Ванина сама се похвалила пред бъбриви приятелки, че пазарувала в магазина на елитната марка, разположен в близост до най-големия национален музей на Франция – „Лувъра”. В Париж „Луи Вюитон” поддържа общо 8 обекта, така че Бойко може да праща всяка Мата Хари на скъп шопинг, без златотърсачките дори да се засекат, коментира информаторът на Narod.bg.

Реклама

4200 евро са жълти стотинки за топ крадеца на Републиката

Щастливата с пълен портфейл по €500 пиарката от Северозапада, която от години е адресно регистрирана в софийския кв. „Света Троица“, избрала една от скъпите чанти – модел Sac Petite Male за колосалните 4200 евро.

След като свършила мисията си да похарчи 8500 лева, „усвоени” от Буци с плеядата окрадени обществени поръчки, конкурентката на Натали Т. за сърцето и спалнята на банкянския плейбой седнала в изискан парижки ресторант, където почепила приятелката си с морски деликатеси и платила „смешните” 850 евро сметка и така чантата излезе на Баце 10бона, докладва информаторът на Narod.bg.

Заедно с дребните подаръчета, хотелът, пътните разходи и реномираните френски ресторанти, тридневният воаяж на Ванина Колева набъбнал до над 10 хиляди евро, естествено, платени от всички нас, но откраднати от Бойко Борисов и схемаджиите около него, които доскоро източваха бюджета в името на пълните чекмеджета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.