Само в Narod.bg: Бойко плаща шопинга на Ванина Колева в Париж – Мата Хари грабна чанта „Луи Вюитон” за 10 бона (СНИМКИ)

0 9 832

Чекмеджето, което Бойко Борисов повече от десетилетие пълни с откраднатите от България милиарди, понякога олеква с някоя и друга пачка евро по 500 за кефа на поредната Мата Хари. Източник на Narod.bg от обкръжението на една от постоянните креватни играчки на Баце – пиарката Ванина Колева, издаде, че брюнетката е била заедно с приятелка на шопинг в Париж за сметка на Мутрата, откъдето се върнала с уникална чанта на „Луи Вюитон” за почти 10 хиляди лева!

Ванинчето пазарува на пъпа на Париж с еврото от Буци

Ванина сама се похвалила пред бъбриви приятелки, че пазарувала в магазина на елитната марка, разположен в близост до най-големия национален музей на Франция – „Лувъра”. В Париж „Луи Вюитон” поддържа общо 8 обекта, така че Бойко може да праща всяка Мата Хари на скъп шопинг, без златотърсачките дори да се засекат, коментира информаторът на Narod.bg.

Реклама

Щастливата с пълен портфейл по €500 пиарката от Северозапада, която от години е адресно регистрирана в софийския кв. „Света Троица“, избрала една от скъпите чанти – модел Sac Petite Male за колосалните 4200 евро.

След като свършила мисията си да похарчи 8500 лева, „усвоени” от Буци с плеядата окрадени обществени поръчки, конкурентката на Натали Т. за сърцето и спалнята на банкянския плейбой седнала в изискан парижки ресторант, където почепила приятелката си с морски деликатеси и платила „смешните” 850 евро сметка и така чантата излезе на Баце 10бона, докладва информаторът на Narod.bg.

Заедно с дребните подаръчета, хотелът, пътните разходи и реномираните френски ресторанти, тридневният воаяж на Ванина Колева набъбнал до над 10 хиляди евро, естествено, платени от всички нас, но откраднати от Бойко Борисов и схемаджиите около него, които доскоро източваха бюджета в името на пълните чекмеджета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.