МЪЛНИЯ в Narod.bg: Иван Гешев хвърля оставка, но първо арестува Бойко? (говори топ анализатор)

3 26 672

Narod.bg отново уцели десетката с точна прогноза! Иван Гешев се готви да арестува Бойко Борисов, след което ще подаде оставка! Заради безпрецедентен натиск от ЕС и САЩ главният прокурор е решил да спаси собствената си кожа, като сложи прангите на мутрата от СИК, дочу Narod.bg.

От вторник следобед добре информирани ми съобщиха, че Гешев, в резултат на промяната на геополитическата и политическата ситуация в България, може да подаде оставка. Това съобщи преди минути политическият анализатор Осман Октай, наясно със сплетните по върховете на управлението.

Реклама

„На моята реплика, че докато Гешев не си изпълни задачата от мафията да хвърли Борисов в ареста, това не е вероятно да се случи, информирани хора ме уверяват, че така ще стане“, споделя той.

„ГЕРБ и ДПС имат ресурс да дадат знак на своите структури да подкрепят кандидат на ДБ за президент. Ако бях на мястото на ДБ не бих издигнал кандидатура за президент, а бих работил за силно представяне на парламентарния вот.

Вълната, която подкрепя президента ще подкрепи и „Продължаваме промяната“, което е центристки вот за силна средна класа“, прогнозира анализаторът.

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Добра новина, но мислим няма да стане. Мафията не подава оставки.

  2. !!! казва

    Дай боже да се случат и двете!

  3. майната казва

    Гешев да арестува Буци ? Може, но обвинението че бъде такова, че докато ЧЕКМЕДЖЕТО се пълнело, Буци е бил насапунисан в банята !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.