ВОЙНА цепи хунтата: Красен Кра(д)лев излетя от листата на ГЕРБ-СДС в Русе

2 7 056

Войната, която раздира хунтата заради стола на Бойко Борисов, вече взима първите си жертив! Бившият спортен министър Красен Кра(д)лев ще бъде аут от русенската листа на предстоящите избори за Народно събрание, разкри Narod.bg.

Тежкотонажният Кралев беше водач на листата на ГЕРБ-СДС и на двата вота през годината, но сега се е присламчил към лагера на Томислав Дончев, който се спряга като понециален заместник на Баце на върха на шайката. Затова и бил отлюспен от русенската листа, където силно виляние все още има вярната патерица на Буци Пламен Нунев, разкри информатор на Narod.bg.

На изборите през месец юли той се нареди чак на трето място по брой получени преференции – Десислава Атанасова и областният лидер на СДС Драгомир Драганов получиха по-голяма подкрепа.

Реклама

Въпреки това той влезе в парламента от Русе, а в социалните мрежи се похвали с резултата единствено във Варна, където също беше кандидат, потвърди Ruse.news.

Като народен представител в 46-ия парламент Красен Кралев не зададе нито един въпрос към министрите от служебното правителство.

Единствената му дейност, свързана с Русе по време на краткия мандат на 46-ото Народно събрание, беше пресконференция, дадена в партийния офис. Кралев не присъства и на форума за проблемите на Русе, организиран от областния управител Борислав Българинов.

2 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    Е, как така ИЗЛЕТЯ, а кога ще ОБЯСНИ, що е ТО „цска ТИРЕ софия“????

  2. Ует казва

    Това е нещо, на което Левски винаги прави фелацио.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.