Само в Narod.bg: Проф. Кантарджиев призна: COVID вирусът не е изолиран в България (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

2 5 034

Цялата параноя, в която ни държа ГЕРБ с два локдауна и призиви за масова ваксинация, лъсна като поредната измама на бившите управляващи. Един от основните проводници на психозата – проф. Тодор Кантарджиев, на 14 май 2021 г. е принуден да признае в официален документ, че вирусът на COVID не е изолиран в България, разкри Narod.bg!

По този повод известният доктор Пламен Пасков написа следното във фейсбук, като приложи и документа, носещ подписа на пенсионирания вече шеф на Националния център по заразни и паразитни болести Кантарджиев, набързо приютен от Йорданка Фандъкова в Столична община.

Ето какво пише д-р Пасков:

Да питам наръганите и набучени с експериментални течности: от какво точно, срещу какво точно смятате, че сте защитени?

Вие, децата, близките ви?

Реклама

Защото един от конниците на Апокалипсиса: проф. Тодор Кантарджиев, миколог /специалист по гъбични болести/ честно си призна, че изолиране на вируса в България няма!

Ветеринарният лекар Пламен Пасков участва на президентските избори през 2016 г., издигнат от инициативен комитет.

На първия тур на президентските избори, проведен на 06.11.2016 г., кандидат-президентската двойка Пламен Пасков – Светозар Съев получават 10 103 действителни гласа или 0.26 % от подадените гласове.

В момента д-р Пасков има своя ветеринарна клиника в Москва.

При откриването на огнище на чумата по дребните преживни животни през лятото на 2018 година д-р Пасков заема позицията, че тази болест в България не е представена и че диагнозата в България не е доказана и не съответства на развитието на болестта.

Научни статии по темата сочат разпространението ѝ от Нигерия до Близкия Изток и Азия, а някои учени предполагат достигането ѝ дори до южните части на Русия.

2 Коментара
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

  2. @банджия казва

    Байшиле,т.е. плю.фесора знае,той е голям гявол и знае къде да цалуне!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.