Нова димка от Бойко: ГЕРБ пуска кардиолог срещу Румен Радев?

1 6 419

Поредна димка от натикания в миша дупка Бойко Борисов – кардиолог проф. Иво Петров е бил обсъждан за кандидат-президент на ГЕРБ-СДС, дочу Narod.bg.

Проф. д-р Иво Петров е лекар от световна величина с впечатляваща практика като лекар, със световни постижения при сложни оперативни лечения, боготворен от пациентите си. През 2019г. проф. Петров става победител в кампанията на Кредоуеб „Лекарят, който ме вдъхновява“ в специалност „Кардиология“ и „Мъж на годината“ в класацията на Дарик радио, хвали го сайтът „Антени”.

Определя се като позитивен и казва, че позитивната енергия е много по-оскъдна от негативната – много по-лесно е да си лош и злобен.

Реклама

„От всички бивши соцстрани, които имаха възможност да се развият, ние използвахме най-зле шанса си. Не успяхме да излъчим управници, запалени от патриотичната идея, довела до екстремно бързото развитие на България след Освобождението и световните войни. Това не се повтори след последната историческа промяна“, казва проф. Иво Петров.

„Сигурен съм, че има една голяма вселенска духовна сила и ние сме нейни малки “издания”. Сигурен съм, че тя подкрепя тези, които се опитват да направят живота на другите по-добър, въпреки че злобата и хаосът са много силни. Тази сила помага на имащите позитивно мислене и добри цели в живота.

Много хора като мен вярват, че когато си визуализират правилните неща, те се случват“, смята известният кардиолог.

Дано експерт от неговото ниво не се изкуши да легне на мечата кожа в краката на Бойко Борисов, това ще е краят на кариерата му, коментира източник на Narod.bg.

1 Коментар
  1. многознайко казва

    СТАРА ИНФОМАЦИЯ И ОСВЕН ТОВА ТОЗИ РАЗУМЕН ЧОВЕК НЯМА ДА СИ ОСТАВИ ПРОФЕСИЯТА,КОЯТО ОБИЧА ЗА ДА ПРИКЛЮЧИ КАРИЕРАТА СИ В БЛАТОТО НА ПОЛИТИКАТА.ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ФАНДЪКОВА ГО НАБУТА В ТЕХНИЯ КЕРЕЧ НАСИЛА.ЗНАМ ГО ЛИЧНО ОТ НЕГО ЗАЩОТО МИ Е ПРИЯТЕЛ И НИКОГА НЯМА ЗА СЕ НАБУТА В ТОВА БЛАТО И ДА ПОСРАМИ ИМЕТО СИ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.