Само в Narod.bg: Жените в ГЕРБ на бунт срещу Бойко! (Мутрата полудя – опита да пробута племенница на Бейката за партиен шеф и загуби + СНИМКИ)

0 10 094

Жените в ГЕРБ се оказаха по-големи мъже от мъжете! Дамите в партията на мафията безцеремонно отрязаха Бойко Борисов, който на днешния Национален изпълнителен съвет на Жени-ГЕРБ се опита да пробута за партиен шеф племенницата на своята касичка Сергей Ташков – Бейката, разкри гербаджийка пред Narod.bg.

Елена Ташкова не успя да стане партиен шеф, въпреки че е племенница на Сергей Ташков – Бейката

Така излиза, че бунтът в ГЕРБ срещу Мутрата го поведоха жените, изнервени от номинираната за член на съвета от Благоевград Елена Ташкова, която не е била издигана от структурата, а спусната лично от Буци, за да угоди на своята „касичка” Бейката, собственик на „Бистришките тигри”, където Баце се изявява като нападател.

Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това, обяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска, което буквално подлуди Мутрата, напиращ да уреди племенницата на Бейката с благ пост в загиващата партия.

Реклама

Аз ще ви отговоря. Кой, кога и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с подобно разединение доведе до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва, за да не ви слушам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избори, сигурно гласувате едни срещу други, изсъска лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите номинации бяха Адриана Мелниклийска и Росица Димитрова. Не бяхме дали одобрение за тази номинация. Затова се получи тази ситуация, каза Мелниклийска.

В крайна сметка номинацията бе прегласувана и за член на съвета бе избрана Росица Димитрова, а Елена Ташкова остана с пръст в уста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.