Депутат от ГЕРБ пред Narod.bg: Севда ТВ изпищя на глас: „Писна ми от харема на Бойко”(Шехерезада и креватната любимка Ванина се топят взаимно)

2 45 755

Депутат от ГЕРБ сигнализира редакцията на Narod.bg за жестоки вътрешнопартийни битки между пиарките на Бойко Севдалина Арнаудова и една от креватните му любимки – Ванина Колева.

Ванина Колева се хвали, че всеки ден е в спалнята на Бойко…

Според отчаяния народен представител на всички в ГЕРБ вече им е дошло до гуша от скандалите, които се заформят от борещите се за вниманието на Буци кариеристки.

Стигнало се дотам, че Седва ТВ на глас се ожалила, че вече ѝ е писнало от „харема на Бойко”.

Ето пълния текст на сигнала, получен на електронната поща на Narod.bg:

„Още преди година точно Narod.bg писа за Ванина Колева. Още тогава Ванина си разчистваше пътя към желания пост. Всички пиарки около Борисов сплетничат зад гърба му, начело със Севделина Арнаудова, която на няколко чашки започва да разказва коя била с Борисов и колко деца имал той.

Често Севда Тв казва с въздишка: „Писна ми от харема на Бойко”. На всички в ГЕРБ ни е дошло до гуша от кифлите около шефа.

Реклама

Плетат му интрига след интрига, ходят при него на килимчето и съскат една срещу друга. Всяка се има за велика и без да ѝ иска мнението му казва какво да прави. Размахват се едни SMS-и коя каква му казала.

Именно Ванина подозираме, че пусна слуха за Борисов и Алина Милушева. Това момиче с толкова корекции по себе си не веднъж вкарва шефа в беля. Тя също като лудата синоптичка не спира да се хвали, че всяка вечер е при Бойко, някоя от двете лъже.

В ГЕРБ не ни интересува личният живот на Борисов, стига да не го щракне пак някоя Мата Хари. Едно е 100% сигурно, Севда Тв няма да изхвърчи, нито Ванина.

Едната знае твърде много и ще се разприказва, другата е интимна партньорка, която също знае много. Колева по цял ден се върти в централата и използва всеки удобен случай, да се усуче около шефа.

На нас, депутатите, ни се налага сами да си правим PR. Борисов да стяга фронта, че тия кифли разделят на лагери партията и гонят всички читави хора около шефа. Няма хора, няма кандидати за президент и вице, а Pi ar-ките цял ден си чатят и разнасят клюките”, завършва сигналът до Narod.bg.

2 Коментара
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    сейдиту може и да прави добри спирки но като жена вече е взела дала с това туловище на новочеркаска матрона…. освен някоя бърза спирка в жипката колкото да му олаби жилата .. не става шкарто

  2. АННА казва

    С тази грозница ли?Не вярвам.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.