ШОК: Братът на Христо Стоичков става депутат на Мая Манолова (как се правят пари в парламента?)

2 2 627

Братът на Христо Стоичков – Цанко, е пред грандиозно финансово фиаско. В момента лежащият на славата на батко си глезеник е налазен от пълчища лихвари и данъчни, на които дължи стотици хиляди левове, разкри Narod.bg.

В случай, че не върне парите, Стоичков може съвсем скоро да остане буквално на улицата, гол и бос като цървул, пише „Уикенд”.

Като изход от батака братът на Камата виждал влизане в политиката с партията на Мая Манолова, после вече ставало лесно да се скубят пари без да си дава голям зор.

Реклама

У нас това поприще е способно буквално за няколко месеца да превърне и голтаците в милионери. Стига да изпълняват желанията на стоящите зад тях мутри и олигарси, разбира се.

Макар и абсурдни, плановете на Цанко Стоичков може да се превърнат в реалност, обясняват запознати. Наши източници твърдят, че е доста вероятно Цанко да стане част от листите на коалицията „Изправи се, БГ! Ние идваме” на Мая Манолова за изборите през ноември.

Твърди се, че основен лобист за кандидатурата му е Татяна Дончева. В случая нахаканата юристка изпълнява молбата на своя патрон и основен спонсор Гриша Ганчев, който пък е пръв приятел на Христо Стоичков. Очаква се брата на Камата да попадне на избираемо място в листите, от квотата на нейната партия „Движение 21”.

Слабограмотният Цанко едва ли има качества и способности за депутат. С фамилията си, обаче, това едва ли ще е проблем, след като купищата анонимници се набутаха в парламента без и капка от реномето на Камата.

2 Коментара
  1. Дедо Пене казва

    Какво реноме има Камата в друга сфера освен футбола, където се провали и като треньор?
    Ако всеки топ футболист става за политик, то Пеле трябваше да е президент на Бразилия, а Меси на Аржентина!!! Много глупости се тиражират в медиите?

  2. Коко казва

    Този сайт лъже като реалният си собственик престъпника от Банкя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.