ОТКЪДЕ са парите? Екатерина Захариева строи имение в Гърция за 1 млн. лв. (това е „вицепрезидентът” на шайката ГЕРБ?)

4 6 820

Бившата външна министърка Екатерина Захариева, готвена от Бойко Борисов за вицепрезидент, строи скъпарско имение в слънчева Гърция, научи Narod.bg.

Макар и само на държавни постове, снахата от пазарджишкото с. Бошуля е успяла да спастри торба с пари за шикозна вила, разгъната върху 320 кв. метра.

Строежът е стартирал още през 2019 г., по време на хранилката в последното правителство на Баце – тогава са платени 262 081 лева. През миналата година една от безбройните Мата Хари в спалнята на бойко е наляла още 96 036 лева в имота. Според публикация на „Галерия” дотук Катето и мъжът ѝ Ангел са похарчили близо 500 000 лева, а палатът още не е завършен.

Реклама

В цената не влиза теренът в съседна Гърция, купен още през 2008 г. Тепърва вилата трябвало да се довърши, след това започва непосилното за джоба на нейните избиратели обзавеждане. Предположенията са, че ведно с цената на терена и обзавеждането, къщата на гербаджийката ще глътне над 1 милион лева.

Къщата на Катето и Ангел се състои от отделни студиа, така че може да е замислена и за продажба. Данните са от данъчната декларация на Катето Захариева пред Антикорупционната комисията на Сотир Цацаров. В тях, обаче, не е споменато в кой гръцки курорт се намира палатът.

Едва ли можем да очакваме проверка от Цацаров какъв е произходът на парите, които блондинката излива в задграничния си имот. Работа, която трябва да бъде възложена на следващия началник на КПКОНПИ, излъчен не от хунтата ГЕРБ, а от средите на почтените магистрати.

4 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    строи го мъжот и лопатаря а мангиза – каквото си е издухала и изсърбала от на буци таковата

  2. МатаХари казва

    Патравата Татар-пазарджишка П-ка Ката-ципчето явно при всяко посещение на спалнята на БОКо е побарвала по някоя пачка от нощното шкафче, докато той сладко си е хъркал! При толкова много пачки едва ли е усетил!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.