Бойко Рашков разкъса Каскета: Иван Гешев блокира делата срещу бившите управляващи! Ще публикуваме всичко!

2 2 750

Вътрешният министър Бойко Рашков буквално разкъса Каскета с разкритието, че Иван Гешев замита всички дела срещу бившите управляващи от ГЕРБ, за да няма нито един наказан крадливец, видя Narod.bg.

В цивилизованите страни няма безконтролни длъжностни лица както е в нашата страна, заяви в ефира на БНР вицепремиерът и министър на вътрешните работи и уточни, че в България главният прокурор е абсолютно безконтролен.

„Когато той е избран от една политическа партия и продължава, дори и без това правителство, да го брани по всякакъв начин. Това е сериозен въпрос, който най-напред трябва да занимае нас – като държава, като народ. Виждаме как ръководената от Иван Гешев прокуратура не позволява да се развие нито един процес, свързан с бившите управляващи“, заяви той.

Реклама

Рашков добави, че не знае да има досъдебно производство по сигналите за нарушения, разкрити от служебното правителство.

„Всички тези дела се забавят максимално и няма никакъв резултат. Това не може и не бива да ни спира да работим. Аз много се надявам, че в един момент в нашата страна ще настъпят такива промени, които ще позволят разследванията да продължат, а това са престъпления, на които скоро давността няма да изтече“, категоричен е вътрешният министър.

„Ние ще разследваме докрай всички строежи, които са започнати от Бойко Борисов, най-вече магистралите, където се констатират още от самото начало десетки нарушения. Дори не знам дали има действие по строителството на магистрала „Хемус“, което да е в съответствие със закона“, подчерта Рашков.

По думите му всичко, което е установено като нарушения по строителството на „Хемус“, ще бъде предоставено на прокуратурата. „Ще публикуваме всичко, обществото трябва да знае. Ще очакваме прокуратурата да свърши нейната работа и да видим дали ще си свърши работата“, заяви той.

2 Коментара
  1. ГЕРБавия казва

    Наричан от мутро-мафията ШЕРИФ на народа, Иван ГЕШЕВ се превърна в неин БОДИГАРД !!!!! Бодигард на управляващите ГЕРБави престъпници !!! По милиционерски нагъл и предан !!!! Оставането на този пост ГЕШЕВ дължи на повърхностното „изчегъртване“, наложено в ДВА Парламента от СЛАВИ и И.Т.Н. сценаристите !!!!! Което е МНОГО Жалко !

  2. Хило казва

    Евала! Ти си следващ главен прокурор , а и министър . Наакват се само като ви видят

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.