Маската падна! Бойко Методиевич от СИК е човек на Кремъл

6 4 837

Момчето за всичко в СИК Бойко Методиевич е човек на Кремъл, има ли изненадани, пита Narod.bg? Журналистът Иво Инджев потвърди с коментар на последните събития около тартора на глутницата ГЕРБ и одата за Баце, написана от бясната путинофилка Нина Дюлгерова.

Ето пълния текст без редакторска намеса:

Бутафорната русофобия, демонстрирана през последната година от управлението на гаранта на руското статукво у нас Бойко Методиевич от десетилетие насам, беше опровергана поради елементарна глупост, проявена ( не за пръв път) от една от емблемите на путинофилията в България.

Нина Дюлгерова, наречена Юлия Дюлгерова в заглавието на публикацията в “агенцията” с особени пристрастия към възвеличаването на Бойко Методиевич, за пореден път го “разкри”, че той си е човек на Кремъл. От позицията на възторжен негов почитател тя нападна един от критиците му Кирил Петков, че разчиствал лични сметки с бъдещия… Стефан Стамболов.

Да те възхвалява истерична путинофилка е повече от достатъчно, за да стане ясно що за мимикриращ “русофоб” си! Фактът, че тя не си дава сметка за ефекта от своите откровения, не е оневиняващо обстоятелство за простодушната й изява. Просто толкова си може…

Реклама

Гавра е русофилстващите да злоупотребяват с името на Стефан Стамболов като положителен за тях герой. Обсебват и тази голяма историческа фигура за своите колаборационистски цели. Сравнимо е с наглостта на същите хора, които обявяват Ботев за “първия български комунист”.

Колкото Стамболов би търпял да го сравняват с Методиевич, толкова и Ботев би простил на долнопробните спекуланти, които узурпират неговото свободолюбие и го приравняват към тяхната мракобесна практика на потисници на всякаква свобода.

Джуджето Бойко няма как да бъде съизмервано с великан, като големия възрожденец, революционер, патриот, държавник и спасител на България от натиска за подчиняване на българите на руските имперски интереси. Името на Стамболов е нарицателно за успешната съпротива срещу опитите на Русия да замени Османската империя като нов господар на българите. 

Стамболов е имал кривици в характера и поведението си, проявени, когато е бил на върха на славата си. Не е нужно да бъде идеализиран, но да бъде абсолютизиран точно от следовниците на онези, срещу които се е борил ( и заради което е загинал в крайна сметка), е подигравка с паметта на благодарните за неговите заслуги българи.

Коментар на Иво Инджев, заглавието е на Narod.bg

6 Коментара
 1. Мамунчу казва

  Този не беше ли руски зет??Сигурно рускинята го бие три пъти на ден!Отделно вечерта!

 2. майната казва

  Крадецът БОКо няма идеали освен парата разбира се ! Къде ще се равнявате Българи?

 3. Недев казва

  Що си сваля в. НАРОД авторитета с такива дописници като Иво Инджев. Неговата русофобия е толкова противна, толкова презряна, че е трудно да се намери друг тип толкова долен. При това е следвал в Русия. Да твърдиш подобни неща за Борисов е равносилно да твърдиш, че всички българи са идиоти, дебили и олигофрени и трябва той, великият Инджев да дойде и да ни обеснява какъв тип е пожарникаря. Жалко, много жалко, че има такива българи, дамгосани от природата с най-презряната орисия на влечуго.

 4. Иванов казва

  Че трябва да има някаква цензура за коментариите, няма съмнение, но и да се допусне такъв ЕЗИК НА ОМРАЗАТА“ ,какъвто е този на Инджев си е абсолютен фал. Няма такъв език и такава омраза в западните медии, НЯМА. У нас никой не мрази нито гърци, нито румънци, сърби, или даже турци, откъде тая омраза към нашите естествени братя, близки езици, православни християни, и наши освободители. Ние доброволно се заробваме, английският е вече втори език в държавата, налагат го агресивно и всичко живо си кюта. Ега ти и народа, ега ти и стадото. СРАМ ме е че съм българин.

 5. Колев казва

  Е браво истрихте ме. Действате досущ като пътни полицай. давайте трибуна на всички ПУТИНОМРАЗЦИ, да се въдят Байдънолюбците. Култура ли, знания ли геополитика ли, мачкай Иво, ние сме стадо. Прав е бил Чърчил, толкова прав, че повече не може.

 6. Турикурофф, о.з. потпоручик казва

  Пучи-таеми Инжефф, бих ли моал да ти го тура ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.