ГЕРБ се окопа в София: Пионка на ковчежника на Баце – Орлин Алексиев, става шеф на СОС, грабежът продължава

0 2 405

ГЕРБ се окопа в София – новият председател на СОС ще е Георги Георгиев – пионка на касичката на Баце и спонсор на „Има такъв народ“ Орлин Алексиев. Това е лоша новина за софиянци и ясен сигнал за скритите приоритети и цели на ГЕРБ до края на мандата на Общинския съвет, научи Narod.bg.

Георгиев е вносител на редица лобистки и съмнителни доклади в СОС като отпускането на още 5 млн. лв. за частния превозвач МТК и за „златните“ щандове за книги на пл. Славейков за 300 000 лева, пише „Спаси София”.

Той наследи Орлин Алексиев (ковчежника на ГЕРБ в София по думите на г-жа Дончева) като председател на комисията по финанси, и се твърди че е един от неговите аватари в СОС.

Неговият кариерен ръст е необясним – той командва цялата група на ГЕРБ в СОС, въпреки че е нов съветник. Това подсказва, че влиянието му идва извън Общинския съвет.

Реклама

Той е арогантен, без да познава реалните проблеми на града. Председателят на СОС трябва да бъде разумна и безпристрастна фигура, а не партиен секретар или ковчежник.

Очевидно е защо бе отстранен Герджиков – явно не можа да свърши работата, която Борисов очаква в оставащите последни 2 години от управлението на ГЕРБ в София. След като загубиха националната власт, те държат на всяка цена да си подсигурят каналите за усвояване на софийска почва.

Това е много лоша новина за София и софиянци. Това назначение ясно показва, че в следващите две години основните цели ще бъдат „усвояване“ като за последно и окопаване, вместо развитие.

Целта на гражданите пък трябва да бъде да не им позволим да докарат София до фалит, както вече направиха с градския транспорт, и да оставят вредни дългосрочни договори и административен хаос!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.